ABD'nin Lafayette ilçesi kendi kripto parasını çıkarmayı düşünüyor
ABD'nin Lafayette ilçesi kendi kripto parasını çıkarmayı düşünüyor

ABD’nin Lafayette ilçesi kendi kripto parasını çıkarmayı düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin Lafayette ilçesi kendi kripto parasını çıkarmayı düşünüyor. Lafayette Parish’in Belediye Başkanı Joel Robideaux, Louisiana Parish’in hükumetinin kendi kripto para birimini çıkarmasını önerdi ve bu konuda bir  ICO başlatmayı düşündüğünü de açıkladı.

ABD’nin Lafayette ilçesi teknolojik bir merkez olacak

Lafayette ilçesi veya Lafayette Parish Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Louisiana eyaletinde yer alan bir ilçedir. 2017 nüfus sayımında ilçenin nüfusu 242.485 olarak ölçüldü. İlçenin merkezi Lafayette şehridir.

Heymann Merkezi’nde yaptığı yıllık konuşmasında Joel Robideaux, Lafayette’i paraşütle süsleyerek, yatırımcıları kripto paralar konusunda motive etmek için kendi kripto para biriminin geliştirilmesinden yararlanabilecek teknolojik bir merkez olarak sundu.

Lafayette ilçesi kendi kripto parasıyla yerel ekonomiyi çeşitlendirecek

Bu durumun, yerel ekonomiyi çeşitlendirmenin yanı sıra devlet hizmetlerini geliştirmenin ve genel fonun “temel olarak silinmesi” olan Lafayette Parish bütçesine de katkısı olacağı bildiriliyor. Joel Robideaux, potansiyel olarak kamu çalışmalarını finanse etmenin yeni bir yolunu geliştirebileceğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Sadece, düzenlenmemiş, izlenemez ve güvenli kripto para birimi işlemlerini isteyen bir grup küresel yatırımcı değil. Küresel paydaşlar, bankacılık, finans ve ödeme sistemleri dünyasının sonsuza dek değiştiğini, sağlık sektörü, hükumet ve muhtemelen diğer her sektörün kesintiye uğramak üzere olduğunu kabul ediyor.

ICO’lardan elde edilen gelirler, Blockchain laboratuvarın inşasında kullanılacak

Haber bülteni raporları, bir şifreli para birimi ICO’sundan elde edilen gelirlerin, Blockchain araştırmacıları ve geliştiricilerinin yaşadığı bir laboratuvarın inşa edilmesinde kullanılacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Joel Robideaux, yerel bir kripto paranın yatırımcıları nasıl çekebileceğini ve böyle bir laboratuvarın nelerden oluşabileceğini açıklığa kavuşturmadı. Joel Robideaux bu fikrin, hükumetin verimsizliklerini hedefleyen çözümler geliştirmek ve daha da önemlisi, kamu altyapısını finanse etmek için alternatifler oluşturacağını belirtti.

Şubat ayında, Berkeley, California, Başkan Donald Trump’ın belediyenin federal fonlarını kesmekle tehdit etmesi sonrasında uygun fiyatlı konutlar ve diğer girişimler adına para toplamak için bir ICO başlatmayı düşünüyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin