Efsanevi futbolcu Luis Figo ICO’ları destekliyor
Efsanevi futbolcu Luis Figo ICO’ları destekliyor

Efsanevi futbolcu Luis Figo ICO’ları destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Efsanevi futbolcu Luis Figo ICO’ları destekliyor. Efsanevi futbol yıldızı Luis Figo, başlangıç ​​para teklifleri (ICO’lar)’ni destekleyen en son sporcu oldu. Hem 2000 Ballon d’Or hem de 2001 FIFA Dünya Oyuncusu Ödülü’nü kazanan Portekizli futbolcu, platformdaki futbol yıldızları, fantezi sporlarını canlandırmayı amaçlayan Stryking Entertainment’ın marka elçisi olarak hizmet verecek.

“Futbol Stars’ı ilk defa duyduğumda hemen fikri beğendim.”

Luis Figo konuya  yönelik şu açıklamaları yaptı:

Futbol Stars’ı ilk defa duyduğumda hemen fikri beğendim. Futbol, ​​oyunun tüm yönleri hakkında detaylı istatistikler ile daha fazla veriye yöneliyor. Bu Stryking Entertainment platformunun zorlayıcı bir fan deneyimi yaratmak için kullandığı şey. Stryking’deki deneyimli ekibi desteklemekten ve hayranların destekledikleri takımlar ve oyuncularla etkileşim kurmalarına olanak tanıyan platformunu duyurmaktan mutluluk duyuyorum.

Efsanevi futbolcu Luis Figo ICO’ları destekleyen ünlülerin listesine katılıyor

Luis Figo’nun yardımıyla şirket, STRYKZ tokeninin ayrıntılarını henüz piyasaya sürülmemiş bir ICO aracılığıyla dağıtmayı planlıyor. Luis Figo böylece ICO’ları destekleyen ünlülerin listesine katılıyor.

Bu sistemde ünlüler kendi kripto paralarını oluşturacak

Geçtiğimiz ay, sekiz bölümlük dünya boks şampiyonu Manny Pacquiao ve emekli İngiliz futbol yıldızı Michael Owen, Singapurlu bir ICO olan GCOX’u tanıtmak üzere imza attı. Bu sistemde ünlüler kendi kripto paralarını oluşturacak ve hayranlar bu kripto paraları kullanarak platformda olan özel içerikler için ödeme yapabilecek.

Ünlü futbolcu Luis Suarez, Stox’un ICO’sunu destekledi

Geçtiğimiz Ağustos ayında bir diğer ünlü futbolcu olan Luis Suarez, ICO açıklamaları tartışmaya neden olan boks efsanesi Floyd Mayweather’ı takip ederek, Stox’un ICO’sunu destekledi. Son olarak, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Centra Tech’in kurucularını suçladı.

SEC, ünlü ICO desteklemelerinin bazı durumlarda yasa dışı olabileceğini belirten bir bülten yayınladı

Benzer şekilde SEC, ICO’su emekli boks maçı yıldızı Evander Holyfield tarafından desteklenmiş olan tokeni dolandırıcı yollarla sattığı için AriseBank’a ceza verdi. Bugüne kadar SEC’in hileli token satışlarını tanıtan ünlülere karşı herhangi bir yaptırım uyguladığı görülmüyor. Ancak bu ünlü ICO desteklemelerinin bazı durumlarda yasa dışı olabileceğini belirten bir bülten yayınladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin