Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

29 Ağustos IOTA ve Dash fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin, 11 bin 500 doların üstünde kalıcı olma gayretini sürdürüyor. Kral kripto para, grafiklerde bazı yükseliş sinyalleri gösteriyor ve alıcılar kontrolü ele geçirirse 11.800 doları geri alabilir. Benzer şekilde, IOTA düşüş trendinden çıktı ve önümüzdeki saatlerde kendi başına bir yükseliş başlatmaya hazır görünüyor.

DASH da konsolide oluyor ve bir sonraki hamlesi, önümüzdeki birkaç gün için fiyat eğilimini belirleyebilir. Aşağı yönde devam edip etmeyeceği veya kısa vadeli yukarı doğru bir dönüş mü kaydedeceğini göreceğiz.

IOTA

IOTA, 10 günden daha kısa bir süre içinde değerinin yaklaşık %30’unu kaybederek kendini güçlü bir düşüş trendinde buldu. Ancak analistlere göre yakında bu eğilimin tersine dönebileceğine dair bazı işaretler var.

Desteğini 0,3225 dolar olarak test ettikten sonra, IOTA keskin bir şekilde yükseldi ve önceki düşüş trendinin trend çizgisinin (sarı) üzerine çıktı. IOTA ayrıca 35 senti de geri aldı ve trendin tersine çevrilmesi için ivmeyi kuvvetlendirdi.

Dengeli Hacim Göstergesindeki trend çizgisi (sarı) henüz kırılmadı ancak önceki dip seviyeden daha yüksek bir dip kaydetti. IOTA iyi işlem hacmiyle yükselirse ve OBV trend çizgisi ihlal edilirse kısa vadeli bir yükseliş eğilimi başlatılabilir.

Son haberlere göz attığımızda, IOTA geliştiricisi Hugo Gregerson, kullanıcılara IOTA protokolünün Amazon Alexa ile nasıl entegre edilebileceğini göstererek kullanıcıların Trinity cüzdanındaki bakiyelerini kontrol etmelerine olanak tanıdı.

Dash

DASH fiyatı 84,21 dolarlık desteğinin altına düştü ancak alıcılar fiyatı sonrasında destek seviyesinin üzerinde tutmayı başardı. Bununla birlikte DASH, bu haberin sırada ağustos ayının büyük bir bölümünde olduğu gibi, hâlâ düşüş eğiliminde.

Bollinger bantları, DASH’in oynaklığının önemli ölçüde düşebileceğini gösteriyor. Bu sıkışma, DASH’in birkaç saat ve hatta birkaç gün daha 85 dolar civarında konsolide edilmesine katkıda bulunabilir. Acil destek kaybedilirse DASH için bir sonraki destek bölgesi 79 dolar olacaktır.

DASH’ın üst Bollinger Bantlarına mı yoksa daha aşağıya mı yaklaşacağı, bantların daralmasından sonraki fiyat hareketinin yönünü gösterecektir. Bu hareket, özellikle ortalamanın üzerinde bir hacimle birlikte gerçekleşirse çok önemli olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin