Ünlü CEO'dan şaşırtan Bitcoin ve altın yorumları!
Ünlü CEO'dan şaşırtan Bitcoin ve altın yorumları!

Real Vision CEO’sundan dev Bitcoin ve altın tahmini! “Fed politikaları sayesinde…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Fed’in bu hafta açıkladığı yeni ekonomi politikasının Bitcoin fiyatını 100 kat artırabileceğini iddia etti.

Perşembe günü, Fed Başkanı Jerome Powell, ABD merkez bankasının işsizliği düşük tutmaya öncelik vereceğini söylemişti.

Raoul Pal: “Bitcoin fiyatı 100 kat artabilir.”

Goldman Sachs için Avrupa hedge fonu satışlarının eski başkanı olan Pal, para politikasındaki değişimin altına ve daha büyük ölçüde Bitcoin’e büyük bir artış sağlayacağını belirtti.

Powell deflasyon için SIFIR tolerans olduğunu gösterdi, bu yüzden onu durdurmak için HER ŞEYİ yapacaklar ve bu altın ve Bitcoin için iyi. Powell enflasyon istiyor.

Gerçek talep artış enflasyonu elde ettiğini sanmıyorum, ancak aynı görevdeki diğer merkez bankalarıyla birlikte fiat devalüasyonu olacak. Genel olarak, Bitcoin’in altından daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Altın 2x veya 3x hatta 5x artabilirken Bitcoin 50x veya hatta 100x artabilir.

CoinMarketCap’e göre, BTC bu haberin yazıldığı esnada 11.566 dolardan işlem görüyor. 50x kazanç, 574.800 dolarlık bir değer anlamına gelirken 100x kazanç 1.149.600 dolara tekabül ediyor.

Altın da BTC’yi takip edebilir ama kısa vadede dikkat

Kısa vadede Pal, hem altının hem de BTC’nin daha da düşebileceğini ve piyasadaki düşüşün ortasında Bitcoin ve Ethereum’a yüklenildiğini belirtti.

Altının belki %25 ve Bitcoin’in %50 dezavantajı var. Bununla birlikte, ikisine de sahibim ama ETH’den çok daha fazla BTC tutuyorum. Zamanla hepsi yeniden yükselecek. Fiyat düştükçe ve altınım kasada durdukça daha fazla BTC ve ETH alıyorum.

Bu arada Pal, Ethereum’un (ETH) benzersiz bir kullanım durumu sunduğunu söylüyor.

Ethereum bir rezerv varlık değil, akıllı sözleşmeler yoluyla finans ve güvenilir sahiplik için bir alım seçeneğidir.

Bu arada yeni bir DeFi projesi, tohum fonlama turunda 1,5 milyon dolar toplamayı başardı. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin