Floki Inu

Flokı Inu, 3 yeni borsa listelemesiyle büyük puan aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Adını Elon Musk’ın köpeğinden alan memeden ilham alan kripto para birimi Floki Inu (FLOKI), yakın zamanda üç yeni borsa listesine girdi. Bu gelişme ile önemli bir dönüm noktasına ulaşarak 14 günde yaklaşık yüzde 10’luk bir artış yaşadı. Bu, kripto topluluğunda sürekli olarak ilgi gören Floki için büyük bir zafere işaret ediyor. Yeni borsa listeleri ile kripto para birimi daha fazla büyüme için hazırlanıyor ve potansiyel olarak dijital para birimleri dünyasında önemli bir oyuncu haline gelebilir.

1. Coins.ph, Floki Inu’yu karşılıyor

Floki Inu için en önemli listelerden biri, Filipinler’deki en büyük ve en saygın kripto para borsası olan Coins.ph olmuştur. Kullanıcılar artık Coins.ph’nin ticaret platformu Coins Pro’da Floki Inu’yu doğrudan Filipin Pezosu (PHP) ile kolayca ticaret yapabilirler. Bu entegrasyon, Floki’yı yalnızca geniş bir kullanıcı tabanıyla tanıştırmakla kalmıyor, aynı zamanda Filipinli kripto meraklıları için daha doğrudan ve sorunsuz bir ticaret deneyimi oluşturuyor.

2. ABX Spot Piyasa Listesi: Floki BAE Pazarına Giriyor

Floki Inu, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) ABX spot piyasasında bir listelemeyi güvence altına alarak erişim alanını daha da genişletiyor. FLOKI/USDT ticaret çifti artık ABX platformunda mevcut. Bu durum; kullanıcıların para yatırmasına, ticaret faaliyetlerinde bulunmasına ve para çekmesine olanak tanır. Bu hareket, Floki’nin BAE’deki gelişen kripto pazarından faydalanmasına ve Orta Doğu’daki büyüme fırsatlarını geliştirmesine olanak tanıyor.

3. Hotcoin listeleme, Avustralya’daki görünürlüğünü artırıyor

Floki Inu için bir diğer önemli listeleme, Avustralya merkezli bir kripto para borsası olan Hotcoin’de yer alıyor. FLOKI/USDT ticaret çifti, Hotcoin platformuna eklendi ve alım satım belirli bir tarih ve saatte başlayacak. Hotcoin, 5 milyondan fazla kullanıcı arasında popülerliğe sahip ve bu borsadaki listelenmesinin görünürlüğünü artırması ve Avustralya’nın kripto topluluğu içinde daha geniş bir yatırımcı tabanı çekmesi bekleniyor.

Floki Inu’nun ivmesi ilk Binance listelemesinin ardından arttı

Floki Inu’nun görünürlüğünün ve çekiciliğinin, ünlü bir küresel kripto para borsası olan Binance’te listelenmesinin ardından istikrarlı bir şekilde arttığını belirtmekte fayda var. Sektördeki en önde gelen borsalardan birindeki bu liste, kripto paranın artan popülaritesine katkıda bulundu ve dünya çapındaki kripto meraklılarının ilgisini çekti.

Ayrıca Coins.ph, ABX spot piyasası ve Hotcoin’deki son listeleri, kripto para biriminin erişimini genişletmekle kalmadı, aynı zamanda performansı üzerinde de olumlu bir etkiye sahip oldu.

Floki kripto toplam piyasa değeri 1 trilyon doların altına birkaç adım daha yaklaştı. Grafik: TradingView.com

Son 24 saat içinde Floki, CoinGecko aracılığıyla yüzde 1,8’lik bir ralli kaydetti. Bu, yatırımcılar ve tüccarlar arasında bir yükseliş hissi olduğunu gösteriyor. Son yedi gün içinde Floki’nın fiyatı yüzde 1,5 artarak yükseliş trendini daha da sağlamlaştırdı.

Floki’nin 14 günlük performansı, bu zaman aralığında kaydedilen yüzde 9,7’lik artışla özellikle etkileyici. Bu tırmanış, daha fazla yatırımcı ve tüccar onun büyüme potansiyelini keşfettikçe kripto para birimine olan artan ilgiyi yansıtıyor.

newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin