Fenerbahçe Futbol Kulubü, piyasanın önde gelen kripto varlığı ile anlaşma sağladı

Fenerbahçe Futbol Kulubü, piyasanın önde gelen kripto varlığı ile anlaşma sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe, Floki Inu ile anlaşma sağladı. Müjdeli haber Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. 2021/2022 sezonunu boyunca Floki Inu, Fenerbahçe’nin konç sponsoru olacak.

Fenerbahçe Futbol A takımı yapılan anlaşma neticesinde 2021/2022 sezonu boyunca Floki logolu çoraplar ile sahaya çıkacak. Yapılan anlaşmaya göre, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek olan Fenerbahçe Futbol Kulübü, çoraplarında Floki Inu’nun logosunu taşıyacak.

Fenerbahçe, her iki taraf içinde başarılı bir iş birliği olacağının mesajını verdi. Kripto dünyasının önemli varlığı olmak için çalışmalarını sürdüren Floki Inu, Türkiye’ye yatırım yaptı. Daha öncesinde Hindistan ve Rusya’dan birer kulüple anlaşan meme coin rotasını bu sefer Türkiye’ye çevirdi.

Fenerbahçe, daha öncesinden Paribu ile anlaşarak kendine ait “Fan Token” çıkarmıştı. Yatırımcılardan bir hayli fazla ilgi gören anlaşma sayesinde kulüp ciddi bir gelir elde etmişti. Son olarak meme coin ile yaptığı anlaşmayla beraber kripto dünyasındaki etkinliği sürdürdü.

Floki Inu, Fenerbahçe ile yaptığı anlaşmayla yatırımlarına devam ediyor

Meme coin, dünya genelinde yaptığı anlaşmalarla dikkat çekiyor. Pek çok yatırım yapan FLOKI, rakiplerine üstünlük kurmak istiyor. Hali hazırda 350 binden fazla topluluğa sahip olan meme coin, ses getirecek projelere imza atıyor.

Dün Rusya’nın önemli kulüplerinden biri olan Spartak Moskova ile bir anlaşma imzalamıştı. Daha öncesinde Hindistan’ın en popüler kulübüyle ortaklıklarını açıklamıştı. Önemli yatırımlar yaparak platform daha fazla yatırımcı çekmek istiyor.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin