Floki Inu (FLOKI) yeni bir partnerliğe imza attı

Shiba’nın rakibi Floki Inu (FLOKI) yeni bir partnerliğe imza attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun (SHIB) en güçlü rakiplerinden biri olan şaka tabanlı kripto para Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki ekip, başka bir büyük spor takımıyla sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu.

Son sponsorluk anlaşması, 12 Sovyet şampiyonluğu ve 10 Rus şampiyonluğu kazanmış olan Moskova’dan bir Rus profesyonel futbol kulübü FC Spartak Moskova ile yapıldı.

Partnerlik kapsamında, Floki Inu’nun logosu ve web sitesi FC Spartak Moskova’nın formalarında, led panellerin ön yüzünde ve stadyum çevresindeki tüm reklam panolarında yer alacak.

Floki ekibi haberi Twitter’da şu şekilde duyurdu:

Floki Inu’nun resmi sayfasından paylaşılan tweet’in türkçesi şöyle:

  • “Rusya’da 17,81 milyon destekçisi, 10,4 milyondan fazla kişinin takip ettiği birleşik bir sosyal medya ve her oyun için büyük bir TV izleyicisi ile @fcsm_official ortaklığı, #FLOKI’yi Rusya’da ana kripto para birimi haline getirmeye yardımcı olacak.”
  • “Hemen başlayan @fcsm_eng ortaklığı, Spartak Moskova forması + LED panellerin ön yüzünde ve stadyum çevresindeki tüm reklam panolarında #FLOKI logosuna ve web sitesine sahip olacak.”
  • “Ortaklık ayrıca #FLOKI’nin Zee eSports Club için Spartak Moskova ortağından büyük bir eSpor gösterimi aldığını da görecek.”

Floki Inu on Twitter: "#FLOKI PARTNERS WITH RUSSIA'S MOST POPULAR FOOTBALL CLUB To further strengthen the $FLOKI brand and create awareness for #FLOKI as the people's cryptocurrency, we have formed a partnership

Floki Inu futbol takımlarıyla anlaşıyor

Geçen ay, şaka tabanlı kripto para Floki Inu, üç büyük profesyonel futbol takımıyla sponsorluk anlaşması yaptığını duyurmuştu. Bu anlaşmalardan ilki Hindistan’daki Kerala Blasters FC ile, İkincisi İspanya’dan Cádiz CF ile, üçüncüsü ise İtalya’da, İtalyan futbolunun en üst sıralarında yer alan futbol takımı Società Sportiva Calcio Napoli (diğer adıyla “S.S.C. Napoli”) ile yapıldı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin