EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, önümüzdeki ay başlatılıyor
EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, önümüzdeki ay başlatılıyor

EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, önümüzdeki ay başlatılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Temmuz ayının başında beta testlerine başlayan EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, Ağustos ayının ortası itibarıyla kısmen işlevsel hale gelmeye hazırlanıyor.

Voice platformuna kayıtlar adım adım gerçekleştirilecek

Beta versiyonda yalnızca bazı kullanıcılar platformu kullanabiliyordu. Platformun CEO’su Salah Zalatimo’ya göre, kayıtlar 15 Ağustos tarihine kadar beta testlerine katılan kullanıcıların davet edebileceği kişilerle gerçekleştirilecek. Yani herkesin platformu kullanması zaman alacak ve kayıt süreci adım adım ilerleyecek.

6 Haziran tarihinde bir tweet atan Zalatimo, kullanıcıların büyük teknoloji şirketlerinden kontrolü geri alma zamanının yaklaştığını açıklamıştı.

“Büyük teknoloji şirketlerinden kontrolü geri alma vakti geldi.”

Bu sonbaharda platformu başlatmayı planıyoruz ama artık daha fazla bekleyemeyiz. Şimdi büyük teknoloji sektöründen sosyal medyayı geri almamız gerekiyor. Böylece startup’ların yaptığını yapmış olduk.

Zalatimo’nun “büyük teknoloji sektörü ve şirketleri” ile kastettiği; Amazın, Apple, Facebook ve Google gibi devler. Son zamanlarda, bu platformlar COVID-19’u tedavi etmek için kullanılan hidroksiklorokin kullanımı ile ilgili koydukları sansürlerle suçlanıyordu.

Spam kullanıcı yok

Voice platformunun önemli bir unsuru, kullanıcıların kaliteli içerik yayımlamaları karşılığında Voice token ile ödüllendirilmeleri.

Bununla birlikte, platform EOS ana ağında değil, ağın özel bir sürümünde çalışıyor. Platformun SSS bölümü, platformun arka ucuyla ilgili aşağıdaki açıklamaları sunuyor.

Voice, güvenilir ve şeffaf sosyal etkileşimleri teşvik etmek için açık kaynaklı EOSIO protokolünü ve Blockchain teknolojisinin doğal özelliklerini kullanır. Platform ayrıca, oluşturulan her hesabın gerçek, yaşayan bir kişiye ait olduğunu, yani bot veya spam hesabı olmadığını doğrulamak için en gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama teknolojisini kullanır.

Bu arada Ethereum beşinci yılını kutluyor. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin