9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Ripple fiyatları sonunda altcoin sezonundan etkilendi: Sıralama değişti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında yaşanan canlılık, sonunda XRP fiyatlarını da olumlu yönde etkilemeye başladı. Ripple fiyatları son 3 ayın en yüksek değerini gördü. XRP yazının kaleme alındığı saatte 23.9 cent civarında işlem görüyor. XRP gün içerisinde 24.4 cent’e kadar yükseldi.

Ripple’ın toplam piyasa büyüklüğü 11 milyar dolara yaklaştı. Ripple fiyatlarında yaşanan canlılığın ardından kripto para piyasalarında top 3 sıralaması değişti. Ripple’ın 3’üncülük emanetini Tether’den devraldı. Ripple tekrardan 3’üncü büyük kripto para.

Ripple fiyatları sonunda altcoin sezonundan etkilendi.

XRP, geçtiğimiz hafta 200 dönemlik üssel hareketli ortalama seviyesini geçti. 0.5’lik Fib değerlerini kırarak 24 cent’in üstünü gördü. Yazının kaleme alındığı saatte fiyatlarda aşağı yönlü bir konsolidasyon süreci yaşanıyor.

Ripple, 23.4 cent’lik destek seviyesinin üstünde tutunabilirse altcoin sezonunun meyvelerini toplamaya devam edebilir. XRP için kritik değerler şu şekilde:

Destek seviyeleri: 23.4 cent, 22.5 cent, 22 cent.

Direnç seviyeleri: 24.5 cent, 25 cent, 25.5 cent.

XRP ilerleyen süreçte 25 cent’i kırarsa 2020’nin rekor değeri 34 cent’e doğru hareketine başlayacak.

RSI ve Stock RSI değerleri aşırı alım bölgesinde. İlerleyen süreçte XRP fiyatlarında yaşanan trend kısmen de olsa tersine dönebilir.

Ripple, 1 Temmuz’da Bitcoin karşısında en düşük değerini gördü. XRP/BTC paritesi 0.0000019 BTC’ye kadar geriledi. Şu sıralar XRP/BTC 0.0000021 BTC’nin üstünde işlem görüyor.

XRP/BTC paritesinin karşılaşacağı bir sonraki direnç seviyesi 0.0000022 BTC düzeyi.

Cryptopotato.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin