Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı
Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı

Elon Musk’tan kripto dünyasını coşturacak Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en zengin adamı, Bitcoin’in geleneksel finans dünyasında daha geniş bir şekilde benimseneceğini söylüyor.

Bitcoin kabul görecek

Tesla CEO’su Elon Musk, Clubhouse’da, Bitcoin (BTC)’nin daha geniş kabul görmenin eşiğinde olduğunu söyledi.

Clubhouse, yalnızca davetliler için özel bir sesli sohbet sosyal medya platformudur. Üyeler, çevrimiçi bir özel konferansa benzer şekilde çeşitli sohbetlere katılabilir.

Andressen Horowitz ve diğer önde gelen yatırımcılarla yapılan görüşmede Musk’a Bitcoin hakkındaki düşünceleri soruldu.

29 Ocak’ta Musk, Twitter biyografisine “Bitcoin” kelimesini koydu ve BTC’nin fiyatının 30 dakika içinde %14’ün üzerinde yükselmesine neden oldu.

Ortaya çıktıktan sonra, Bitcoin yatırımcıları ve meraklıları, genel olarak Musk’tan kripto hakkında olumlu yorumlar bekliyorlardı.

Bitcoin hakkında sorulduğunda Musk, sohbeti dinleyebilen endüstri yöneticilerine göre şunları söyledi:

“Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in destekçisiyim. Bence Bitcoin geleneksel finans tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.”

Sektör yöneticileri, Musk’ın Bitcoin hakkındaki yorumu konusunda genel olarak olumluydu. Greymatter Capital’in ortağı James Todar şunları söyledi:

“Çağımızın en ileri görüşlü mucitlerinden biri Bitcoin’i kaçırdı. Şu anda Clubhouse’da @elonmusk, kendisine 2013’te Bitcoin şeklinde bir pasta veren bir arkadaşından bahsediyor. “Partiye geç” kalmasına rağmen Elon, Bitcoin’in finans alanında kabul görmenin eşiğinde olduğunu düşünüyor. “

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin