featured

XRP vs DOGE: Elon Musk, X platformu için hangi kripto para birimini seçecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu, Elon Musk’ın yeniden markalaşma stratejisi hakkında konuşuyor. Bazıları, XRP’yi platformdaki ana ödeme seçeneği hâline getireceğini düşünürken, bazıları ise Dogecoin’i (DOGE) tercih edeceğini iddia ediyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden markalaştırma kararı, kripto topluluğu içinde spekülasyonlara yol açtı. Özellikle bazı kripto analistleri, XRP ile Musk’ın platformdaki ödeme seçeneklerine olan takıntısı arasındaki ürkütücü bağlantıya dikkat çekiyor.

Ayrıntılı olarak bu kişiler, XRP’nin Musk’ın olası planlarına ışık tutuyor. Her şeyden önce, gözlemlerinin tamamen spekülatif olduğunu belirtiyorlar. Ardından, XRP’nin kazandığı son yasal netlik ile Musk’ın Twitter’ın yeniden markalaşmasına olan ilgisi arasındaki olası bağlantı hakkındaki inançlarını ifade ediyorlar.

XRP DOGE Elon Musk X

Ripple’ın SEC ile olan davasında kısmi bir yasal zafer kazanmasının ardından XRP çoğu borsada yeniden listelendi ve piyasadaki varlığını artırdı. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Elon Musk, Twitter’ın X markasına geçişini duyurdu.

Elon Musk’ın tercihi ne olacak?

Bu gönderiye yanıt olarak birçok kişi, Musk’ın Twitter’ın yeniden markalaşmasına olan ilgisinin, sosyal medya platformunu WeChat benzeri bir uygulamaya dönüştürmeye yönelik daha büyük planının bir parçası olabileceğini düşünüyor. Bu spekülasyonlara göre Musk, Twitter’ın ödeme platformuna karar vermeye çalışırken, bazı blockchain platformlarından yararlanacak.

Teori, Musk’ın SpaceX ve Tesla gibi girişimlerinde açıkça hız ve verimliliğe odaklanması sebebiyle XRP’yi Twitter’ın ödeme platformu için ideal kripto varlığı olarak göreceğini ileri sürüyor. Ne de olsa XRP, işlem hızı ve maliyet etkinliği ile tanınır.

Dikkate değer bir spekülasyon noktası, Musk’ın neden XRP’yi seçeceğidir. Bu açıkça XRP’nin son yasal zaferinden kaynaklanmaktadır. Böylece, varlık daha güvenli bir düzenleyici statüye sahip bir kripto olarak öne çıkacaktır.

Bu fikirler tamamen bir varsayım olarak kalsa da, kripto topluluğundaki bazıları olayların uyumunu ilgi çekici buluyor. Bununla birlikte, bu tür teorilerin tamamen spekülatif olduğunu ve onaylanmış planlar olarak alınmaması gerektiğini hatırlamak çok önemlidir.

Gönderiye verilen diğer yanıtlara göre, birçok kişi Musk’ın kriptoları daha fazla kullanacağını kabul ediyor. Ancak, varlığın XRP olduğu konusunda aynı fikirde değiller. Bu yanıtlar, kesinlikle Dogecoin (DOGE) olacağını söylüyor. Musk’ın en gözde meme coin olan Dogecoin’e (DOGE) ilgisi de bilinen bir gerçektir.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin