featured

Edward Snowden, düşen BTC için alımda istekli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in çöküşü, merkezi olmayan finansta bir rönesansa işaret etti. Korkmuş kullanıcılar, merkezi borsalardan para çekmek ve bunları çeşitli cüzdanlara atmayı akıllarından geçiriyor. Hatta bu konuda DeFi borsalarındaki hacimlerin daha çok arttığını görüyoruz.

Yatırımcılar, paralarını DEX’lere aktarmak için acele ediyor. Diğer yandan FTX iflası ya da çöküşüyle beraber BTC’nin fiyatını fırsata çevirmek isteyenler var. Bunların başında da Edward Snowden geliyor.

Ünlü muhbir ve mahremiyet konusunda etkili bir ses olan Edward Snowden, Bitcoin ile ilgili sessizliğini bozdu. Snowden, mart 2020’den bu yana Bitcoin düşüşünü nihayet satın almak için can attığını söyledi.

Edward Snowden, Bitcoin’in düşüşünü yakından takip ediyor

Sektörü daha da güçlendirmek için Binance adımlar atıyor. Borsanın amacı kripto alanındaki en büyük oyunculardan oluşan küresel bir endüstri birliği kurmaya çalışacak. Dernek, sektördeki en iyi uygulamaları oluşturmaya ve teşvik etmeye odaklanacak ve düzenleyiciler için tek bir iletişim noktası olarak hareket edecek.

Borsalar kendi aralarında anlaşmaya ve birlik olmaya çalışıyor. Fakat Bitcoin ve türevlerinde kayıp ve istikrarsızlık sürüyor. Bu da kurumsal ve büyük yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Bitcoin ve kripto para birimlerinin fiyatında büyük bir düşüşe neden olan Sam Bankman-Fried’in FTX ve Alameda Research’ün sona ermesinden sonra alım tahtası kendini hissettiriyor.

Snowden en son tweet’inde, “Önümüzde hala çok fazla sorun var. Ancak bir süredir ilk kez yeniden ölçeklendirme isteği duymaya başladım” mesajını paylaştı. Edward Snowden son olarak şunu söyledi:

“Uzun zamandır ilk kez içimden Bitcoin almak geliyor. Bu düşüş, iki küçük nedenden dolayı çok fazla paniğe neden oldu.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin