Dump mı geliyor?: Bitcoin laneti Mt.Gox’taki 2.6 milyar dolarlık BTC hareket edebilir
Dump mı geliyor?: Bitcoin laneti Mt.Gox’taki 2.6 milyar dolarlık BTC hareket edebilir

Dump mı geliyor?: Bitcoin laneti Mt.Gox’taki 2.6 milyar dolarlık BTC hareket edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mt.Gox’taki rehabilitasyon süreci için son tarih 2.6 milyar dolarlık Bitcoin satışını serbest bırakmanın yolunu açabilir.

Zincir üzerindeki analitik kaynağı CryptoQuant tarafından 8 Aralık’ta belirtildiği gibi, feshedilmiş borsa Mt. Gox’un rehabilitasyonu için son tarihine sadece bir hafta kaldı.

Mt. Gox rehabilitasyon son tarihi yaklaşıyor

Birden fazla gecikmeden sonra, Mt.Gox’ta paraları kalanlar 15 Aralık’ta BTC’lerini ne zaman alacaklarını bilecek. Bu durum ister istemez BTC de yüksek fiyatta iken bir satış yapma isteğini canlandırabilir.

En iyi bilinen borsa

Mt. Gox, 860.000 BTC’nin yer aldığı fonlar için hacklenene kadar en iyi bilinen kripto para borsasıydı. Yıllarca süren yasal tartışmalardan sonra, bir rehabilitasyon planı alacaklılara yaklaşık 140.000 BTC dağıtıldığını görecek.

Mt. Gox’un web sitesi Şubat 2014’te çevrimdışı oldu, Bitcoin değeri hızla arttı, bu da rehabilitasyon programından elde edilen fonların şu anda 2,63 milyar dolar değerinde olduğu anlamına geliyor.

 

CryptoQuant’ın belirttiği gibi, bu çok fazla potansiyel satış baskısı anlamına geliyor. Her ay çıkarılan yaklaşık 28.000 BTC ile karşılaştırıldığında yaklaşık beş aylık arza eşit.

Ürkütücü Bitcoin sakinliğini bu haber bozuyor

Geçen hafta, BTC / USD aşırı dalgalanmanın ardından bir konsolidasyon dönemine girdiği için Bitcoin piyasalarında düşük aktivite ile karakterize edildi.

MicroStrategy, bir sonraki satın alımında 400 milyon dolar daha fazla BTC için bir fon toplama turu duyururken, destekçiler pozisyonlarını ikiye katlamak için süreyi kullanıyorlar.

Yatırım devi Grayscale de dahil olmak üzere diğer kurumsal alıcılar da fon toplamaya devam ediyor.

Mt. Gox gibi makro olaylar da bu hafta Bitcoin fiyat hareketini etkileyecek. Bu nedenle bir satış dalgası Bitcoin ve kripto para piyasasında bir dump havası oluşturabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin