Dev Bitcoin borsası, kripto parası için Bitcoin’i seçti
Dev Bitcoin borsası, kripto parası için Bitcoin’i seçti

Dev Bitcoin borsası, kripto parası için Bitcoin’i seçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük Bitcoin ve kripto para birimi borsası Bitfinex, 31 Mayıs’ta yayınlanan bir habere göre, Bitcoin Lightning Network’ünde stablecoin Tether’ı (USDT) başlatmayı planlıyor.

Bitfinex, Bitcoin’in Lightning Network’ünde Tether’ı başlatmak istiyor

Habere göre Bitfinex’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, firmanın USDT’yi daha fazla Blockchain’e getirmek istediğini ve bu yıl Bitcoin’in Lightning Network’ünde şüpheli stablecoin’i başlatacaklarını söyledi. Buna ek olarak Paolo Ardoino şunları söyledi:

Bence Bitcoin’in Lightning Network’ü dahil olabileceğimiz en havalı şeylerden biri. LN’yi gerçekten çok seviyoruz (kişisel olarak çok şey yapıyorum) bu yüzden kaynaklarımızla öğrenip katkıda bulunduğumuzdan emin olmak istiyoruz.

Bunu gerçeğe dönüştürmek amacıyla Bitfinex, RGB’ye katıldı

Bu vizyonu gerçeğe dönüştürmek amacıyla Bitfinex, Lightning Network’e daha fazla varlık koymak için çalışan bir grup geliştirici ve şirket olan RGB’ye katıldı. Üstelik, Bitfinex’in Eylül 2017 tarihli bir şirket blog yazısında olduğu gibi, Bitcoin’in Lightning Network’ünde Tether’ı uygulama niyetinde olduğu uzun bir süre önce ortaya çıktı:

Tether para birimlerinin düşük maliyetli, anında işlemlerini gerçekleştirmek için Lightning Network ekibiyle ilk keşif ve entegrasyon tartışmasını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bitfinex, Bitcoin’in ikinci katman ölçekleme çözümüne odaklandı

Bitfinex, Bitcoin’in ikinci katman ölçekleme çözümünün Lightning Network’ü USDT işlemlerinin hızını artırabildiğine ve kripto paranın kabul edilmesine yardımcı olacağına inanıyor. Bitfinex’in USDT stablecoin’ine gelince, şimdi Omni Layer, Ethereum, TRON’da yayınlandı ve yakında EOS’un Blockchain’inde piyasaya sürülecek. Tether’ın USDT’sinin Bitcoin Lightning Network’te başlatılması, bir şekilde ikinci katman protokol çözümüne yarar sağlayabilir mi? Aşağıdaki yorum bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin