XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Yeni Ripple duyurusu, XRP rallisinin sinyalini veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), bu yılın başlarında BitWise, Blockchain Transparency Institute ve diğerleri tarafından yayınlanan raporların sonucu olarak alınan bir karar olan satılan XRP tokenlerinin hacmini ayrıntılandıran bir rapor yayınladı. Rapora göre piyasa ve borsa hacmi büyük ölçüde abartılı.

Yeni Ripple duyurusu, XRP’deki büyük fiyat artışının ipuçlarını verebilir

Ripple (XRP), satılan XRP tokenlerinin hacmini ayrıntılandıran bir rapor yayınladı; bu yılın başlarında BitWise, Blockchain Şeffaflık Enstitüsü ve diğerleri tarafından yayınlanan raporların sonucu olarak alınan bir karar. Rapor, piyasa ve borsa hacminin büyük ölçüde abartılı olduğunu ortaya koyuyor. Elbette Reddit kullanıcıları karar hakkında çeşitli görüşlere sahipler, bazıları ise “Ripple’ın finansal kurumlara indirimlerin bittiğine işaret ettiğini ” ve “gerçek hacmi arttıracağını” söylüyor.

Ripple ekibi, derin ve yaygın bir sorunun ne olduğuna dair garantili çözümler olduğunu iddia etmese de sorunları çözme yönünde “adım attıklarını” söylüyor. Blog yazısı başlangıçta atılmış olan 3 adımı anlatıyor: sorunu daha iyi anlamak için güvenilir ortaklarla çalışmak, XRP hacimlerini raporlamak için yeni bir yaklaşım göz önünde bulundurmak, “piyasa verileri için yeni seçenekler ve gereklilikleri gözden geçirmek de dahil olmak üzere” çalışmak ve 2019 yılının ikinci çeyreğinde XRP satış raporuna daha muhafazakar bir yaklaşım.

Bir sonraki Ripple satış raporu, öncekinden daha düşük rakamlar içerebilir

Bu, bir sonraki Ripple satış raporunun öncekinden daha düşük rakamlar göstereceği anlamına gelir. Bazı kullanıcılar, bu rapora ticari hacimleri ölçmek için kullanılan daha doğru ölçümlerin Ripple’a öncekinden çok daha kötü bir görünüm verebileceğini söyleyerek alaycı bir bakış açısıyla baktılar.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin