Chainlink fiyat analizi: LINK yukselecek mi?

Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün gece 21 dolarda dirençle karşılaşmasının ardından sonra satış baskısı yeniden başladığından, Chainlink fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Sonuç olarak, LINK/USD fiyatının günün ilerleyen saatlerinde aşağı hareket etmesini bekliyoruz. 20 dolarlık destek seviyesinin yeniden test edilmesi muhtemel ve bu kırılma durumunda Chainlik fiyatının 18 dolara düşmesi muhtemel.

Teknik göstergeler de şu anda düşüş gösteriyor, RSI aşırı satım bölgesinde ve MACD daha düşük trendde seyrediyor. line.mIn kısa sinyalinin altına düştüğü için Stokastik de artan satış baskısına işaret ediyor. LINK/USD’nin muhtemelen 20 dolar destek seviyesi testiyle gün boyunca düşmeye devam edeceğine inanıyoruz. Bunun altında bir kırılma, fiyatın 18 dolara düşmesine neden olabilir.

Ayılar komutayı ele alıyor

Bugün erken saatlerde LINK/USD fiyatı 20 dolar civarında işlem gördü ve dirençle karşılaştı. Fiyat bu seviyenin üzerine çıkamadı ve o zamandan beri tekrar düşmeye başladı. Artan satış baskısının bir sonucu olarak, şu anda devam eden başka bir aşağı yönlü test gördük. 20 doların altındaki bu düşüşle birlikte, 18 dolarlık destek seviyesinin yeniden testine devam etmesi halinde, daha fazla hareket gerçekleşmeden önce bu noktada bir miktar istikrar görmek beklenebilir.

LINK tekrar düşmeye başladı

Direnç 21 dolarda bulunduktan sonra, ayılar aşağı tarafı yeniden test etmeye çalışırken Chainlink fiyat analizi kademeli olarak 4 saatlik grafikte düştü.

Chainlink fiyat analizi: 4 saatlik analiz
Chainlink: 4 saatlik grafik

4 saatlik grafiğe baktığımızda, LINK/USD fiyatının 10 Eylül’de 25.50 dolara ulaşmasından bu yana düşüş eğiliminde olduğunu görebiliriz. Parite 50 ve 100 saatlik üstel hareketli ortalamaların (EMA) altına düştü. Bu düşüşlerin en sonuncusu bizi 19.40 doların en düşük seviyelerine getirdi, ancak fiyat 100-EMA’da destek aradığı için hızlı bir şekilde reddedildi.

Chainlink fiyat analizi, Kasım ayının başındaki 33 dolarlık yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 15 düştü. Chainlink’in fiyat hareketi son birkaç haftadır kademeli olarak düştü ve Kasım ayının en düşük seviyesi 23 dolar olarak belirlendi. Oradan, LINK/USD yavaş yavaş geri çekildi ve 1 Aralık’ta 27 dolarda yeni bir düşük zirve oluşturdu.

LINK başına fiyat, önümüzdeki birkaç gün içinde yaklaşık 27 dolara düştü. Perşembe günü 24,5 dolar civarında bir konsolidasyon döneminden sonra, Cuma gecesi geç saatlerde güçlü bir satış başladı. LINK/USD’nin değeri, 17 dolar seviyesine ulaşana kadar yüzde 35 düştü.

Happy hour reddinin ardından fiyatlar bu sabah erken saatlerde yükseldi ve günün sonunda yüzde 25’lik bir toparlanmaya yol açtı. Direnç, gece yarısı civarında 21 dolarda kuruldu ve düşüş momentumunun bir gecede kademeli olarak geri dönmesine neden oldu.

Chainlink fiyat analizi: Bugün düşüş bekleniyor

Chainlink fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü daha önce direncin bulunduğu 21 dolar işaretine kısa bir geri çekilme sonrasında aşağı yönlü bir kez daha meydan okunacağını tahmin ediyoruz. Yükselişin yeniden ortaya çıkması için LINK/USD’nin daha yüksek bir dip oluşturması gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin