Cardano (ADA) önemli dirence doğru yükseliyor! Takip edilecek seviyeler neler?

Cardano (ADA) önemli dirence doğru yükseliyor! Takip edilecek seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, son zamanlarda önemli kazançlar elde etti. Piyasa değerine göre en büyük 6. kripto para olan ADA, yüksek fiyat bölgelerini test ederek fiyat artışına devam edebilir.

Cardano fiyat analizi

Cardano, kısa vadede geçici bir düşüşle karşı karşıya kalabilir, ancak ADA fiyatı uzun vadede yükseliş eğilimini koruyor.

ADA fiyatı, 3 doların üzerinde zirveye ulaştığından beri, alçalan bir paralel kanal içinde gezinerek kayda değer bir düşüş trendini sürdürdü. Fiyat, 2021’in 4. çeyreği boyunca alçalan kanalda sallanmaya devam etti ve daha düşük desteği bir türlü bulamadı.

Ancak, trendde şu anda yaşanan tersine dönüş, ADA fiyatının nihayet düşüş trendini tamamen reddettiği ortaya koyuyor.

Cardano (ADA) önemli dirence doğru yükseliyor! Takip edilecek seviyeler neler?

Cardano fiyatı, azalan paralel kanalın orta bantlarına ulaştıktan sonra düşüş trendini tersine çevirdi ve önemli ölçüde yükseldi.

ADA fiyatı için sırada ne var?

Mevcut yükseliş trendi, fiyatı 1,48 dolardaki ani dirence doğru götürüyor. Bu direncin kırılması, fiyatın 1,6 doların üzerine çıkmasını sağlayabilir. Bunun ardından Cardano, kritik direnç olan 1,90 dolara ulaşıp bu seviyeyi aşarak 2,10 dolara çıkabilir.

Ancak, şu an için boğaların, sanki ayıların gücü tekrar geri alma şansları varmış gibi aktif kalmaları oldukça önem arz ediyor.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin