Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir
Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir

Bu altcoin’e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Basic Attention Token grafiğinde bazı önemli işaretler açığa çıkmış durumda. Tokenin halen yükseliş trendinde olduğunu görüyoruz. BAT fiyatı şu an 1 dolarlık kritik desteğe oldukça yakın ve mevcut düşüş momentumu ile bu seviyenin altına düşmesi hiç de imkansız görünmüyor. Peki bundan sonra ne beklenebilir? BAT düşecek mi, yükselecek mi?

BAT düşecek mi?

1 dolarlık direnci geri almak, BAT token yatırımcıları için çok önemli bir adımdı. Bu ralli Ekim ayının sonunda tetiklendi ve token fiyatını 1,4 dolara taşıyarak önemli ölçüde artırdı. Ancak 1 dolarlık yeni desteği yeniden test etmek için fiyatın geri çekilmesi gerekti ve o günden beri bu seviyenin yakınında geziniyor.

Önemli EMA’lara (20, 50, 100 ve 200) baktığımızda BAT tokeni, fiyat bu EMA çizgilerinin üzerinde işlem gördüğü için yükseliş eğilimini sürdürüyor.

Göreceli Güç Endeksi (51) çizgisi istikrarlı bir şekilde daha düşük seviyelere iniyor ve bu da piyasa satıcılarının artan gücünü gösteriyor.

Bu BAT fiyat hareketi, 4 saatlik zaman çerçevesi grafiğinde azalan bir üçgen modeli oluşturarak tokende daha da fazla düşüş olduğunu gösteriyor. Bu modelin boyun çizgisi 0,95 dolarda ve fiyat bu alt destekten uygun bir kırılma yaşarsa token tüccarları büyük bir kısa fırsat yakalayabilir.

MACD göstergeleri, hem MACD çizgisinin hem de sinyal çizgisinin tarafsız bölgenin altında hareket ettiği BAT’ta düşüş eğilimi görüyoruz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin