Bu altcoin’den ATH geliyor olabilir! İşte sebepleri
Bu altcoin’den ATH geliyor olabilir! İşte sebepleri

Bu altcoin’den ATH geliyor olabilir! İşte sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zilliqa fiyatı, üstel bir rallinin ardından bir hafta içinde dört kattan fazla artış gösterdi. Fakat altcoin bu patlayışa ara vermiş gibi görünüyor.

Bu büyük yükselişi destek seviyesine geri dönüş izledi.

Zilliqa fiyatı iki cephede satın alma sinyali sunuyor olabilir

Zilliqa fiyatı, yaklaşık bir hafta içinde %540’lık bir yükselişin ardından %56 düştü. Bu yükseliş trendi, altcoini 0,030 dolardan 0,256 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkardı. Bununla birlikte, yatırımcıların kâr elde etmesi ve kriptoların piyasa yapısının düşüşe geçmesiyle ZIL, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,256 dolardan 0,100 dolara düştü.

0,097 dolardan 0,120 dolara uzanan günlük talep bölgesi, gelen satış baskısını emen ana destek seviyesiydi. 18 Nisan’da 0,100 dolara düştükten sonra Zilliqa fiyatı %31 arttı ve şu anda 0,131 dolar civarında seyrediyor.

İleriye dönük olarak, yatırımcılar ilk engeli 0,179 dolardan yeniden test eden %36’lık bir ralli bekleyebilirler. Bu bariyeri aşmak, boğaların tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,256 dolardan koşması için çok önemli. Bu nedenle, bu direnç bariyeri boğaların inancını test edecek.

Yukarıda belirtilen seviyenin bir destek seviyesine çevrildiğini varsayarsak, ZIL’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,256 doları yeniden test etmesi için iyi bir şans var. 0,256 dolara bu hareket, %91 ila 0,25 dolar gibi büyük bir oran teşkil edebilir.

ZIL/USDT 4-hour chart

Öte yandan, 0,097 dolar sınırının altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip üreteceği için ZIL için yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Bu hareket, ihtimalleri ayıların lehine çevirecek ve hatta bazı durumlarda %40’lık bir düşüşü tetikleyerek 0,059 dolara ulaşabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin