featured

Balinalar dip alımı gerçekleştirdi: Bitcoin fiyatı daha neyi bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, kripto piyasasındaki kapitülasyon nedeniyle 18 Nisan’da aylık en düşük fiyatını gördü. Yaklaşık 3 gün önce Pazartesi günü 38.700$’a düştü. Bununla birlikte, balinalar ve kurumsal yatırımcılar, fırsatı kaçırmadı. 

Üçüncü en büyük Bitcoin balinası, son 7 gün içinde bir birikim çılgınlığı yaşadı. 117 milyon doların üzerinde sermaye ile 2.822 BTC satın aldı.

Bitcoin (BTC) balinaları yükseliş momentumu görüyor

Bitcoin balinaları, fiyatın son iki günde istikrar kazanmasıyla 40 bin dolar seviyelerine yakın biriktirmeye başladı. Ayrıca, üçüncü en büyük Bitcoin balinası, Nisan ayında sürekli olarak Bitcoin alımı gerçekleştirdi. Yalnızca Nisan ayında 6.300 BTC’den fazla satın aldı.

Diğer balinalar da Pazartesi günkü düşüşten yararlanmak için daha fazla BTC biriktirdi. Son zamanlarda, bir balina 186 milyon değerinde 4.499 BTC satın aldı. Whale Alert’e göre başka bir balina 20.65 milyon dolar değerinde 500 BTC satın aldı .

Yatırımcılar ve balinalar, BTC fiyatlarının mevcut seviyelerden yükseliş ivmesi göreceğine inandıkça, Bitcoin (BTC) üzerindeki sosyal duyarlılık olumluya döndü. Bitcoin fiyatının son iki günde 41 bin dolar civarında sabitlenmesiyle analistler önümüzdeki günlerde bir ralli bekliyorlar.

PlanB ayrıca, gerçekleşen fiyat 200 haftalık hareketli ortalamaya yaklaştığından Bitcoin fiyatının buradan daha yükseğe çıkabileceğini iddia ediyor. Tarihsel olarak, fiyatlar 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Bitcoin fiyatı yükseliş rallisini bekliyor

Benimseme dünya çapında büyüdükçe Bitcoin fiyatı ivme kazanıyor. Balinalar ve analistlerin önümüzdeki birkaç gün içinde Bitcoin (BTC) konusunda iyimser olmasıyla birlikte, fiyat birkaç gün içinde önemli ölçüde arttı.

Bitcoin kaç dolar?

Haberi yaptığımız esnada 1 Bitcoin yaklaşık olarak 41.920 dolar. Son 24 saat içinde yüzde 1’in üzerinde artış göstererek yeniden 42.000 doları zorlamak istiyor.

Bitcoin nasıl alınır?

BTC alımı yapmak için kripto para borsalarını kullanmanız gerekir. Hem yerel hem ulusal pek çok borsa üzerinden kayıt yaptıktan sonra BTC/USDT ve BTC/TRY paritelerinde alım gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki link üzerinden düşük komisyon ücretiyle piyasanın en güvenilir borsalarından birinde kayıt oluşturabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin