Bu altcoin'i tutanlar dikkat: Ayılar liderliği geri aldı, düşüş derinleşebilir!
Bu altcoin'i tutanlar dikkat: Ayılar liderliği geri aldı, düşüş derinleşebilir!

Bu altcoin’i tutanlar dikkat: Ayılar liderliği geri aldı, düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana altcoin, bugün de düşüş gösteriyor. Fiyat seviyeleri 84 dolar aralığına düştü, SOL geçen hafta istikrarlı bir şekilde düştü. Dün SOL boğaları harekete geçerek bir toparlanma başlatmaya çalıştı, ancak bugün ayılar liderliği geri aldı ve düşüş eğilimi yeniden ortaya çıktı. Önümüzdeki saatlerde fiyat seviyelerinde daha fazla düşüş bekleniyor.

Ayılar liderliği geri aldı

1 günlük fiyat grafiği, dünkü küçük çaplı yükselişin ardından ayıların kontrolü geri almasından dolayı altcoin’in tekrar düşüş trendini takip ettiğini gösteriyor. SOL, %18 değer kaybederek 84,2 dolara düştü ve aşağı yönlü fiyat hareketi devam ediyor. Geçen hafta da fiyat aşağı yönde eğilim göstermişti. SOL’un haftalık kaybı %42.5’a ulaştı. İşlem hacmi sadece yüzde 0,85’lik bir artışla neredeyse aynı kaldı.

Solana price analysis: SOL price slips to $84 as bears maintain the downtrend 1

Oynaklık büyük ölçüde arttı. Bu, oynaklık göstergesinin alt sınırı aşağı doğru daha fazla sapma gösterdiğinden kripto para biriminin geleceği için olumlu bir gösterge değil. Bollinger bantlarının üst sınırı, oynaklığın yaygınlığını gösteren 172 dolar seviyesinde. Hareketli ortalama (MA), mevcut fiyat seviyesinden çok daha yüksek olan 120 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 21 Ocak’tan bu yana düşük satış aralığında işlem görüyor ve SOL fiyatı üzerindeki yüksek düşüş baskısını gösteren 21. endekste bulunuyor.

Altcoin düşüş trendini sürdürüyor

Altcoin için 4 saatlik grafik, düşüş momentumunun fiyat değerinde daha fazla düşüşe yol açtığını gösteriyor. Son işlem seansının son dört saatinde kaydedilen son yükseliş aktivitesinin ardından trend bugün düşüş eğilimini korudu ve fiyat 83,7 dolara düştü.

Solana price analysis: SOL price slips to $84 as bears maintain the downtrend 2

Hareketli ortalama (MA) da mevcut fiyata, yani 83,7 dolara kıyasla daha yüksek olduğu için, düşüş momentumu önümüzdeki saatlerde yoğunlaşacak gibi görünüyor. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiğindeki Bollinger bantları değerleri ise sırasıyla şu şekilde; üst Bollinger bandı 122 dolarda, alt Bollinger bandı ise 77 dolarda. RSI, 4 saatlik grafikte bugün düşük satış bölgesine girdikten sonra 26 endeksine geriledi.

Altcoin için fiyat tahmini

Solana altcoin analizi, geçen hafta devam eden düşüş baskısının fiyatı 83,7 dolara düşürdüğünü gösteriyor. Düşüş eğilimi gelecekte uzayacak gibi görünüyor ve SOL’un önümüzdeki 24 saat boyunca aşağı yönlü devam etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin