Bitcoin küllerinden doğacak
Bitcoin küllerinden doğacak

Veteran trader gün verdi: “Bitcoin bu tarihte yeniden doğacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tecrübeli kripto trader’ı Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) teknik göstergelerinin potansiyel bir sıçramanın işaretlerini taşımaya başladığını iddia etti. Vays, BTC’nin önümüzdeki Pazartesi günü toparlanmasını bekliyor.

Hareketli ortalama noktasındayız

Yeni bir strateji oturumunda Vays, 119.000 YouTube abonesine 20 aylık hareketli ortalamanın amiral gemisi kripto varlığı için destek görevi görebileceğine inandığını söyledi.

“Aylık grafikte sahip olduğumuz tek iyi haber, hareketli ortalama üzerinde oturuyor olmamız. Bu hareketli ortalama bizi kurtarabilir. Bitcoin sıçraması için mükemmel olan tek alandayız.”

Şu anda 20 aylık hareketli ortalama 35.234 dolar civarında seyrediyor.

“Pazartesi günü toparlanma başlayabilir” iddiası

Günlük grafiğe bakıldığında Vays, bir varlığın fiyat momentumuna dayalı bir trendin sonunu tahmin eden bir metrik olan “momentum tersine çevirme göstergesinin (MRI)” yükselişe geçmeye hazır olduğunu söylüyor.

“Günlük grafikte gördüğümüze bakılırsa bu iyi bir haber. Günlük grafik bir MRI alımıyla geliyor… Ve Pazartesi bir MRI alımı olacak. Bu yüzden Pazartesi günü toparlanmamızı bekliyorum. Bu geri dönüşün nereden geleceğini bilmiyorum. Bir MRI satın alacağız. Daha yüksek olabilir. Daha düşük olabilir.

Ancak Pazartesi günü en azından kritik bölgeye (40.000 dolar), belki de sonsuza kadar geri dönüş bekliyorum. Belki de burası dip noktamızdır. Burası aslında dipleri yakalamak için harika bir yer.”

Bitcoin şu anda 35.646 dolardan el değiştiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin