featured

BioKript: Anahtar sende değilse, kripto paran sende değildir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Biokript, dünyanın ilk hibrit, Şeriat uyumlu kripto para birimi ticaret platformudur. İslami Mudarebe kâr paylaşımı ilkeleri üzerine kurulmuştur. Kârlar, Biokript ve yatırımcılar arasında eşit olarak bölünür. Biokript her ikisini birleştirerek merkezi ve merkezi olmayan özellikler ile güvenilir ve verimli bir çözüm sunar.

Sorun

Kripto para ticaretinin çoğu, merkezi platformlarda gerçekleşir. Bu yüzden iş yapmanın ne en güvenli ne de en etkili yoludur. Tamamen merkezi olmayan borsalarla kayma nedeniyle etkisiz, güvensizdir ayrıca ticaret yapmak pahalıdır.

Tamamen ademi merkeziyetçi olmaları nedeniyle, herkes bir bal küpü, hile veya düpedüz dolandırıcılık olabilecek token’lar yüzünden kullanıcılar 2022 yılına kadar tamamen merkezi olmayan ağlarda 2 milyar dolardan fazlasını kaybetmiştir.

Merkezi kripto ticaret platformlarının verimsizliğine yol açan sorunlar, 2017’de geliştirilen Biokript için ilham kaynağı oldu. Hedefi, aracının kaldırıldığı ve kullanıcıların kendi para kaynağı üzerinde tam kontrole sahip olduğu yer olarak kripto para sektörünün tam göbeğinde yer almasıydı.

Çözüm

Biokript, tüm ticaret gelirlerinin %50’sinin paylaşıldığı bir ekosistem oluşturmuştur.

BKPT token’ına sahip olan yatırımcılar, cüzdanlarındaki BKPT token sayısına bağlı olarak her ay aylık kâr payları alabilir.

Gözetim dışı bir kripto para birimi ticareti yeri olarak Biokript, herhangi bir kullanıcı fonu tutmaz.

Proje, yatırımcıların merkezi bir sistemin verimliliği ve basitliği ile işlem yapmalarını sağlar.

Kullanıcılar merkezi olmayan bir platformun emniyet ve güvenliğinin tadını çıkarırken platformdaki nakitleri üzerinde tam kontrole sahiptir. Biokript için birincil hedef pazar, merkezi platformlar nedeniyle maddi kayıp yaşayan veya merkeziyetçi yapılara karşı çıkan ve dünyanın her yerinden kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyen ancak Şeriat uyum sorunları sebebiyle kararsız olan Müslümanlardır.

Ön Satış

Biokript, 7 Mart’tan 10 Mart’a kadar sürecek olan satış öncesi etkinliğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu özel etkinlik sırasında, katılımcılar resmi halka açık satıştan öncesinde indirimli bir oranda Biokipt token’ları satın alma fırsatına sahip olacaklar.

Biokript (4K) – The crypto revolution has begun

Biokirpt kripto ticaret platfromu blockchain teknolojisi gücünden yararlanarak daha merkeziyetsiz ve güvenli bir dünya yaratmaya kendini adamıştır. Geleceğin bir parçası olmak için bu fırsatı kaçırmayın. Satış öncesi etkinliğe katılın ve Biokript token’larınızı alın!

Ön Satışa Katılmak için burayı kontrol edebilirsiniz:

BKPT Fuar Lansmanı

Biokript

Takım

Biokript’in tamamen kendini işine adamış harika ve tutkulu bir ekibi var. Küresel bir topluluğu desteklemek için tasarlanmış bir sistem, çeşitli ve deneyimli takım, hedeflerine ulaşarak büyük bir başarıya imza atıyor.

Biokript’in CEO’su ve Kurucusu Adnan Alisic:

Kripto para birimi devrimi, kullanıcıların ademi merkeziyetçilik arzusuyla kendi fonlarını kontrol edebileceği düşüncesi ile başladı. Ancak bugün kripto para ticaretinin çoğu merkezi platformlarda yapılıyor ve bu iş yapmanın en güvenli veya verimli yolu değildir.

Bizi daha yakından tanımak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı kontrol edebilirsiniz. Telegram üzerinde 6 bin kişiden fazla katılımcısı olan harika bir topluluğumuz var. Ayrıca web sitemizde yer alan Whitepaper’dan Biokript ile iligli daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sosyal Bağlatılar

Web site:  https://www.biokript.com/

Telegram: https://t.me/biokript

Twitter:     https://twitter.com/biokript

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin