Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Binance dokuzuncu yakım işlemini gerçekleştirdi: BNB fiyatı ne durumda? Dev borsadan son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, kripto para birimi BNB’yi dokuzuncu kez yakma işlemini tamamladı. Tüm BNB’lerin %1,1’ine denk gelen 2.061.888 BNB’nin yakıldığı sürecin ardından BNB fiyatı 17,79 dolar oldu.

Bugüne dek gerçekleştirilen yakma işlemlerine ait detaylar şöyle:

9. BNB yakımı gerçekleşti.
9. BNB yakımı gerçekleşti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yakma işleminin ardından görüşlerini resmi site üzerinden Binance topluluğuyla paylaştı. CZ’nin yaptığı açıklamadan öne çıkan satır başlarını sizler için derledik:

  • 2019 üçüncü çeyreğinde gerçekleştirilen 9. yakma işleminde, 2 milyon 61 bin 888 BNB yakıldı. Söz konusu tutar, büyük bir büyümeyi temsil ediyor.
  • CZ bu büyümenin; marj ticareti, vadeli işlemler ve fiat rampaları gibi yeni özelliklerin/hizmetlerin sunulmasından kaynaklandığına inanıyor.
  • Whitepaper belgesinde de yer aldığı gibi Binance, sadece 100 milyon BNB kalana kadar yakım işlemi yapmaya devam edecek. Yani, Binance’in 85.475.866 BNB daha yakması gerekiyor.
  • Binance Futures, Binance spot pazarından daha yüksek hacimler kaydetmeye başladı. Blockchain analitik firması Skew’a göre, 16 Ekim itibarıyla Binance, kripto vadeli işlem borsaları arasında 24 saatlik en yüksek ikinci işlem hacmine sahip.

https://twitter.com/cz_binance/status/1184426602022617088

  • CZ ayrıca, Binance Futures’un piyasadaki en düşük işlem ücretlerine sahip olduğunu ifade etti (Taker komisyonu yalnızca 1 bps).
  • Binance, pek çok Binance USD (BUSD) çiftinin yolda olduğunu söyledi. Bu çiftler binance.com‘a, marj ticaretine, vadelilere ve Binance DEX’e eklenecek.

Binance’in başarısını inşa etmeye devam ediyoruz

BNB ekosistemi büyümesini sürdürüyor. BNB kullanabileceğiniz organizasyonlar ve projelerin tam listesi:

BNB ekosistemi
BNB ekosistemi

CZ’ye göre, BNB fiyatının ATH’den düşüş göstermesi pek mantıklı değil. Bununla birlikte CZ, bu konuda cesaretini yitirmediğini ve Binance’in başarısını inşa etmeye devam ettiğini söyledi.

CZ:

Geleceğin finansal altyapı sağlayıcısı olmak için gayret gösteriyoruz ve kitlelere para özgürlüğü getirmek için çok çalışıyoruz. Uzun vadede kazananların, başkalarının kullandığı ürünleri yapan insanlar olduğunu biliyorum ve bunu hırsla gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

24 saatlik BNB grafiği

16-17 Ekim günlük BNB grafiği
16-17 Ekim günlük BNB grafiği

Son 24 saatte %1,13 değer kazanan BNB, haberin yazıldığı esnada 18,57 dolardan işlem görüyor.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin