Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?
Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?

Ripple ortaklıklara doymuyor: XRP fiyatında ani hareketlenme!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın yatırım ve geliştirme kolu olan Xpring, 16 Ekim Çarşamba günü yaptığı açıklamada, İsveç merkezli Towo Labs’e yatırım yaptıklarını duyurdu. Son 24 saatte %3,33 değer kazanan XRP, haberin yazıldığı esnada 0,297977 dolardan işlem görüyor.

Towo Labs, popüler donanım cüzdanlarının XRP Ledger’a (XRPL) tam destek vermesini sağlayacak açık kaynaklı bir ürün yazılımı geliştiriyor. Projenin hayata geçmesiyle XRP yatırımcıları, 17 XRPL işlem türünü güvenli bir şekilde kullanabilecekler.

Towo Labs anlaşması neden önemli?

Xpring tarafından yapılan açıklamada, Towo Labs’ın XRP Ledger’a güvenilir ve kayıtsız bir web arayüzü sağlayan ve son derece faydalı bir kaynak olan XRP Toolkit’i oluşturan ekip olduğunu ifade edildi.

Towo Labs’ın danışmanları arasında Secalot’un kurucusu Matvey Mukha ve XRPL Labs’in kurucusu Wietse Wind bulunuyor. Firmanın yetenekli ekibi sadece üç yazılım mühendisinden oluşuyor: Markus Alvila (aynı zamanda kurucu), Patrik Sletmo ve Silas Lenz.

Markus Alvila tarafından kaleme alınan bir blog yazısında, Xpring’den gelen bu stratejik yatırımın aşağıdaki iki projeye destek vereceği belirtildi:

  • Donanım cüzdanlarındaki tüm XRPL işlem türlerinin desteklenmesi,
  • Tam donanım cüzdan desteğine sahip yeni XRP araç seti.

17 Ekim 14.16: XRP fiyatında ani hareketlenme

XRP fiyatı: 17 Ekim 13.15-14.15 saatlik grafiği
XRP fiyatı: 17 Ekim 13.15-14.15 saatlik grafiği

XRP, haberin yazıldığı esnada 15 Ekim zirvesini test ediyor. Diğer yandan 30 sentlik psikolojik direnç noktasını kırarsa bir sonraki durağı, 32 sent bandındaki 200 günlük hareketli ortalama seviyesi olabilir.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin