Apecoin topluluğu etherumun gelişimine 1 milyon dolar bağışladı!

ApeCoin Topluluğu, Ethereum gelişimine 1 milyon dolar bağışladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bored Ape Yacht Club ile bağlantılı olan ApeCoin, Ethereum’un gelişimine 1 milyon dolar bağışladı. Topluluk, bağışı onaylamak için bir öneri üzerinde oy kullandı.

ApeCoin topluluğu, oy kullanma önerisiyle Ethereum’un gelişimine yardımcı olmak için 1 milyon dolar bağışlama kararı aldı. AIP-230 olarak adlandırılan öneri, Vitalik Buterin’in attığı bir tweet’e atıfta bulunarak “Maymunlardan nefret etmiyorum, sadece kamusal malları finanse etmelerini istiyorum” şeklindeydi.

Oy kullananların %46,21’i öneri lehine oy kullanırken, %29,96’sı karşı çıktı ve %23,84’ü çekimser kaldı. Apecoin oylama

Önerinin amacı, Ethereum topluluğuna geri vermek, hesap soyutlaması etrafında geliştirme çalışmalarını ilerletmek ve geliştiricilere ApeCoin’i tanıtmaktı. Bu amaçları gerçekleştirmek için, topluluk ETHGlobal’e 300.000 dolar bağışlamayı planlıyor. Kalan 700.000 dolar, 11 ApeCoin hackathon’u ve en az beş kamusal iyi girişimini finanse etmek için kullanılacak.

Önerinin yazarı Maariab, hackathonlar için hakemleri topluluğun seçeceğini belirtti. Motivasyonuyla ilgili olarak, Ethereum’u desteklemenin önemli olduğunu belirtti.

“ApeCoin, Ethereum olmadan mümkün olmazdı. Kamusal bir iyilik olarak Ethereum, paylaşılan sorumluluk ve kolektif takdirinden faydalanır ve ApeCoin topluluğu bu ekosistemi doğrudan desteklemek için birlikte çalışmalıdır.”

Önerinin itici gücü, Buterin’in 22 Mart’taki tweet’iydi. Ayrıca, birkaç ay sonra Ethereum’un kurucu ortağı, protokol düzeyinde hesap soyutlaması hakkında bir açıklama yaptı. Özellikle, bu alana yaptığımız işin ‘beşte birini’ yapmış olsaydık, ‘cüzdan güvenliği ütopyasında’ olacağımızı önerdi.

Bu nedenle, hackathonlar ve kamusal iyi girişimler için ayrılan 700.000 doların 50.000 dolarlık bölümü, hesap soyutlaması ve NFT’ler, DAO’lar ve zk ölçeklenmesi ile ilgili girişimlere yönelik ödüller için kullanılacak. Hesap soyutlaması ile ilgili olan EIP-4337 adlı bir Ethereum önerisi zaten çalışmaların içinde.

ApeCoin Ekosistemi’nde Neler Oluyor?

APE topluluğunda diğer oylamalar da gerçekleştirildi. Bunlar arasında, Bored Ape Yacht Club’a adanmış bir haber sitesi olan Bored Ape Gazette’in 24 saat boyunca yayında olmasına yönelik bir oylama yer aldı. Ayrıca coinin staking özelliği de devreye girdi ve token’e işlevsellik kazandırdı.

Diğer oylamalar arasında, ApeCoin DAO NFT marketplace’i için yapılan oylama yer alıyor. Token ve topluluğu, NFT alanında hala büyük bir etkiye sahip. Yakın gelecekte daha fazla oylama yapılması mümkündür.

ApeCoin Nedir? Ethereum'a neden bağış yaptılar?

cyrptonews.net

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin