Pepe coin %1000 yükseldi, yeni doge ya da shiba olabilir mi? Pepe coin fiyat tahmini

Pepe Coin fiyat tahmini: PEPE 5 günde yüzde 1000 arttı – En iyi yeni meme coin olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pepe Coin son 24 saat içinde %270’den fazla artarak, pazar günündeki piyasaya sürülmesinden bu yana %1,000 gibi büyük bir kazancı temsil eden $0,000000265475 fiyatını almıştır.

PEPE’nin piyasaya sürülmesi, belirli çevrimiçi çevrelerde popüler olan, çizgi filmimsi, insan benzeri bir kurbağa olan Pepe the Frog’a benzetilmiş meme tokenları için yeni bir pazar trendinin ortaya çıkmasıyla birlikte gerçekleşmiştir.

Hafta sonu piyasaya sürüldüğünden beri PEPE coinin fiyatının güçlü bir şekilde yükselmesi, tokena birçok trader’ın yatırım yaptığını göstermektedir, ancak görünür bir viralite dışında gerçek temellere sahip olmadığı için düşmesi de o kadar hızlı olabilir.

Bu nedenle, diğer meme tokenları gerçek kullanım değeri ve fayda sunarak daha iyi bir iş yaparken, PEPE son birkaç gündeki yükselişi kadar hızlı bir şekilde düşebilir.

Pepe Coin fiyat tahmini

PEPE’nin grafikleri söz konusu olduğunda, göreli güç endeksi (mor) son saatlerde 70’ten kaymaya başladığından aşırı alımdan kaynaklanan bir durumu işaret eden zirveye ulaşmış olabilir.

Pepe Coin TradingView

Ancak, aynı zamanda meme coin’in destek seviyesinin (yeşil) piyasaya sürülmesinden bu yana istikrarlı bir şekilde yükseldiği açıktır, bu da her seferinde daha yüksek bantlar etrafında konsolide olmaya devam ettiği anlamına gelir.

Bu, PEPE için olumlu bir gelişmedir, çünkü önümüzdeki saatlerde veya günlerde düşüş yaşasa bile (bu olası olarak görünmektedir), etkileyici yükselişlerine devam edebilir.

PEPE’nin etkileyici olan tarafı, çoğunlukla Wrapped Ethereum (WETH) ile işlem gördüğü Uniswap’ta 86 milyon dolardan biraz fazla işlem hacmi oluşturmasıdır.

Pepe the Frog mizahının orijinal yaratıcısı Matt Furie ile bağlantısı olmayan paranın hakkında pek bir şey bilinmemektedir.

Ayrıca, PEPE token’ını kimin oluşturduğu da bilinmiyor, bu da klasik bir rugpull’un bir parçası olabileceğini göstermektedir.

Yine de, PEPE’nin içerdiği potansiyel riskler, son birkaç gündeki grafik atılımını engelleyemedi. CoinGecko verilerine göre, bugün piyasadaki en hızlı yükselen kripto para birimi olduğu belirtiliyor.

https://twitter.com/coingecko/status/1648602128691372032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1648602128691372032%7Ctwgr%5E3d5456e948aa6fdc3912beecbf5462f4bc5a7b08%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fpepe-coin-price-prediction-as-pepe-rockets-up-1000000-5-days-best-new-meme-coin.htm

Sadece yükselen fiyatından başka öne çıkan bir özelliği olmayan PEPE coinin önümüzdeki birkaç gün boyunca başarısını sürdürmesi için bu tek başına yeterli olabilir.

Ancak, online ortamda küçük bir destekçi ve tezahüratçı topluluğu oluşturduğu görülüyor. Bazı Twitter hesaplarının çılgın iddialar ortaya attığı gözlemleniyor.

Bu nedenle, en azından bir süre, topluluk tek başına PEPE coinin yükselişlerini sürdürmesine yardımcı olabilir.

Pepe Coin Flip

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin