Herkes kutlama yaparken efsane analist uyardı: Sert Bitcoin düşüşünün tarihini verdi!
Herkes kutlama yaparken efsane analist uyardı: Sert Bitcoin düşüşünün tarihini verdi!

Acaba dünyanın ne kadarı Bitcoin’e sahip?: Analist cevapladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin son birkaç yılda büyük ölçüde artışlar kaydederken, dünyada hala kripto para birimine sahip olmayan birçok kişi bulunuyor. Analist Willy Woo tarafından derlenen tahminler, dünyanın %2’sinden daha azının Bitcoin’e sahip olduğunu gösteriyor.

Dünyanın neredeyse %2’si Bitcoin’e yöneliyor

Lider bir Bitcoin zincir içi analisti olan Willy Woo’ya göre, şu anda dünyanın %2’sinden daha azı Bitcoin’e yönelmiş durumda. Özellikle 120 milyon kişinin önde gelen kripto para birimine yöneldiğini gösteren %1,7 rakamından söz ediyor:

“En iyi tahminim, dünya nüfusunun %1,7’sinin Bitcoin’e yöneldiği. %1.3, alt sınırdır. %1,7’de Bitcoin, bu benimseme s-eğrisine bile başlamadı. Bir yol çizmek üzere, mevcut büyüme ile tarihteki en hızlı tırmanışlardan biri olacak.”

Açıkladığı gibi, bu basit gerçek, Bitcoin’in yaygın bir şekilde benimsenmesi durumunda kripto para biriminin fiyatında üstel bir büyüme olacağını gösteriyor. Woo, özellikle İnternet ve cep telefonları gibi paradigma değiştiren diğer teknolojilerin büyüme oranlarından bahsediyor. BTC mevcut hızında büyümeye devam ederse, bunun “tarihteki en hızlı tırmanışlardan birine” sahip bir teknoloji olacağını açıklıyor.

Woo, yakın zamanda yaptığı bir analizde, Bitcoin’in gelecek yılın sonuna kadar 200.000 $ hatta 300.000 $’a ulaşacağını düşündüğünü açıkladı.

Büyüme yolunda

Birçok analist, Bitcoin’e sahip olan dünya yüzdesinin bu piyasa döngüsünde hızla yükselmesini bekliyor.

Önümüzdeki yıllarda milyonerlerin bu alana toplu olarak sermaye ayırması bekleniyor. Standford Üniversitesi Hoover Enstitüsü’nde finans tarihçisi olan Niall Ferguson, kurumsal oyuncuların ve milyonerlerin Bitcoin’i kabul etmeye başladığını söylüyor.

Blockchain Capital tarafından yapılan bir ankette, tüm Amerikalıların neredeyse yarısının Bitcoin’in önümüzdeki beş ila on yıl içinde yaygın olarak kullanılacağını düşündüğünü tespit etti. Dahası, Amerikalıların neredeyse üçte biri önümüzdeki beş yıl içinde önde gelen kripto para birimini satın almak istediklerini düşünüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin