Yükseliş coşkusu mu?: Bitcoin’de bu döngü parabolik ralliye işaret ediyor
Yükseliş coşkusu mu?: Bitcoin’de bu döngü parabolik ralliye işaret ediyor

Yükseliş coşkusu mu?: Bitcoin’de bu döngü parabolik ralliye işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, geçen hafta güçlü bir konsolidasyon aşamasından geçti. Bazıları bunun güçlü bir düşüşün habercisi olabileceğinden korkuyor ve BTC’nin en yüksek noktalarında nasıl bir salınım hatası modeli oluşturduğuna dikkat çekiyor.

Ancak Analist Philip Swift, Elliot Wave’e dayanarak Bitcoin’in yakında tüm zamanların en yüksek seviyelerini geçebileceğini söylüyor.

Bitcoin 20 bin doları aşabilir

Bitcoin, geçtiğimiz hafta güçlü bir konsolidasyon aşamasından geçti. Kripto para birimi, 18.500 $ ile 19.500 $ arasında giderek daha sıkı bir aralıkta işlem gördü ve piyasa kararsız hale geldikçe her iki aralık sınırını da korudu.

Kimileri bunun güçlü bir düşüşün habercisi olduğunu düşünürken Philip Swift, Bitcoin’in daha da yükseleceğini söylüyor.

Bir kripto varlık analisti kısa süre önce aşağıdaki grafiği paylaştı. Bu, Bitcoin’in bir Elliot Wave modelinde işlem yapmanın ortasında olduğunu ve bu durumun piyasada 20.000 $ ve ötesine yükselme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Elliot Wave, yatırımcı psikolojisi ve diğer eğilimler nedeniyle piyasaların öngörülebilir dalgalarda hareket ettiğini öne süren bir teknik analiz şeklidir.

Elliott, finansal fiyat eğilimlerinin yatırımcıların baskın psikolojisinden kaynaklandığını öne sürüyor. Kitle psikolojisindeki dalgalanmaların, finans piyasalarında her zaman aynı tekrar eden fraktal modellerde veya “dalgalarda” ortaya çıktığı görülüyor

Bunu Bitcoin grafiğine uygulayan ve aşağıdaki tabloyu paylaşan Philip Swift, piyasanın yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabileceğine inanıyor.

Image

Ne zaman gerçekleşebilir?

Bitcoin’i 20.000 $ direnç seviyesinin üzerine çıkarabilecek bir sonraki adım önümüzdeki haftalarda başlayabilir. Kripto varlık analisti Philip Swift, son dört yılda BTC’nin Aralık ayı ortasında, yani 15-18 Aralık arasında her zaman önemli bir tersine dönüş yaptığını belirtiyor

Bu döngü, Bitcoin’in Aralık ortasında bir sonraki üstel döngüsünün başlangıcına girebileceğini gösteriyor.

Image

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin