Ünlü isme göre bu altcoin bir değer deposu olacak
Ünlü isme göre bu altcoin bir değer deposu olacak

Ethereum fiyat analizi: Düzeltme sonrası yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Bitcoin piyasası gibi, dünyanın en büyük altcoin’i olan Ethereum’un [ETH] spot piyasası da düşüş baskısı altında çöküyor gibiydi.

Yazım sırasında dijital varlık, hafta boyunca değerinin %27’sini kaybetti ve ETH 1.491 $’a geriledi. Aslında, ETH, 1.479 $’lık desteğine son derece yakın bir seviyede işlem görüyordu. ETH bu seviyeyi kırarsa, altcoin fiyat çizelgelerinde daha da aşağı kayabilir.

Ethereum Fiyatı

Ethereum’un bir saatlik grafiği, kripto para biriminin değerinin kademeli olarak 1.569 $ ve 1.413 $ aralığında sınırlandırıldığının altını çizdi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, ETH’nin fiyatı bu uç noktalara ulaştı ve aynı zamanda 1,479 ila 1,519 ABD Doları arasında salınım yapmaya başladı.

Kripto para biriminin fiyatı, yazım sırasında yana doğru hareket etmeye devam ederken, destek seviyesini 1.413 $’da test etmek için aşağı doğru çekilebilir.

Bollinger Bantlarının farklılaşması, piyasanın daha volatil hale geldiğini gösterdi. Düşen fiyatlar ile birlikte bu tür bir volatilite artışı, piyasadaki olayların düşüş eğilimine girmesine katkıda bulundu.

Göreceli Güç Endeksi, değeri konsolide edilirken, piyasanın bir denge durumunda olduğunu vurguladı. Bu, piyasada her ikisi de değeri sabit tutan eşit sayıda alıcı ve satıcı olduğu anlamına geliyordu. Bununla birlikte, yazım sırasında satıcı sayısında bir artış var gibi görünüyordu. Bu durum, ETH’yi aşırı satım bölgesine götürebilir.

Dikkat edilmesi gereken önemli seviyeler

Giriş seviyesi: 1.479,39 $

Stop seviyesi: 1.518 $

Kâr Al: 1,418,01 $

Ödüllendirme Riski: 1.56

Sonuç

Ethereum’un kısa vadeli grafiği, yazım sırasında, altcoin’in 1,479 dolar ve 1,519 dolar gibi kısa bir aralıkta konsolide olduğunu gösteriyordu. Bununla birlikte, piyasadaki düşüş ve satış baskısının artmasıyla birlikte, kripto para desteğini kırabilir ve 1.413 $’daki başka bir seviyeye yönelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin