Bitcoin balinası aniden 400 milyon dolarlık BTC’yi hareket ettirdi – neler oluyor?
Bitcoin balinası aniden 400 milyon dolarlık BTC’yi hareket ettirdi – neler oluyor?

Bitcoin balinası aniden 400 milyon dolarlık BTC’yi hareket ettirdi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devasa bir balina, tek bir işlemde neredeyse yarım milyar dolar değerinde Bitcoin’in yerini değiştirdi.

Devasa Bitcoin hareketi

Whale Alert olarak bilinen otomatik blok zinciri izleme aracı, devasa BTC transferini tespit etti.

Blockchain.com’a göre balina, kaynağı bilinmeyen bir cüzdandan ABD merkezli kripto borsası Coinbase’e 8.000 BTC’yi sadece 26 dolarlık bir ücret karşılığında transfer etti.

Muazzam BTC göçünden önce, söz konusu balina, dünyanın en zengin 215. Bitcoin adresinin sahibiydi.

BTC, ilki birden az BTC alan ve toplamda bir işlemi olan iki tanımlanamayan cüzdana gönderildi. Toplam altı işlem içeren ikinci cüzdan 8.000 BTC topladı.

Son 24 saat içinde, Bitcoin yedi günün en düşük seviyesi olan 44.454 $’a düştüğü için diğer büyük BTC transferleri görüldü. Sonuç olarak, balinalar aynı süre içinde 2.02 milyar dolar değerinde ek 42.447 BTC taşıdı.

Dokuz transfer, kaynağı bilinmeyen cüzdanlar arasında hareket eden milyarlarca dolar değerinde BTC’yi içeriyordu ve iki balina BTC’yi Coinbase’den bilinmeyen cüzdanlara kaydırdı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin