CME yeni mikro Bitcoin vadeli işlem sözleşmesini başlatıyor
CME yeni mikro Bitcoin vadeli işlem sözleşmesini başlatıyor

Deneyimli analistten şaşırtan Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa analisti Clem Chambers, Bitcoin’in yakın zamandaki fiyat düşüşüne ağırlık vererek, “milyarlarca dolarlık kâr” anlamına gelen paranın bir ani çökme durumunda kaybı-durdur pozisyonlarını kapatmak zorunda kaldığını belirtti.

Chambers, hisse senetleri ve yatırım web sitesi ADVFN’nin CEO’sudur. Avrupa ve Güney Amerika’nın önde gelen finans piyasası web sitesini yönetmenin yanı sıra, dünya çapında çeşitli finansal yayınlarda düzenli köşe yazarlığı yapmaktadır.

Bitcoin fiyatına karşı dikkat

Forbes tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre, Chambers, yatırımcıların düşmeye başladığından beri Bitcoin’in fiyatına karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıyor.

Chambers, kripto traderlarının BTC fiyatı için düşüş sinyali olarak hizmet eden “kumarbazlarla dolu” bir piyasada faaliyet gösterdiğini söylüyor.

“Bitcoin’de otuz bin dolar her zaman olacaktı, 40.000 dolar büyük olasılıkla, 60.000 dolar pek olası değildi. Ancak 100.000 dolara ulaşmak inanılmaz bir piyasa çılgınlığı gerektirecek.”

Chambers, Bitcoin ve kripto varlıklar için geçen yıla dayanan mevcut piyasa rallisini, yatırımcıların kazançlarını Aralık ayı sonunda merkezi olmayan finans (DeFi) varlıklarına çevirmeye başlamaları gerektiğine dair bir düşünce ile tahmin ettiğini iddia ediyor.

Forbes yazarı, fiyat düşüşünün ardından traderların DeFi pozisyonlarından çıktığını ve piyasanın “zirve” hissine sahip olduğunu söylüyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin