Bitcoin fiyatındaki düşüş, kısa vadede yükseliş için bir düzeltmeden ibaret mi?
Bitcoin fiyatındaki düşüş, kısa vadede yükseliş için bir düzeltmeden ibaret mi?

Yönetim altındaki kripto ETP varlıkları 44 milyar dolara yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsasında işlem gören ürünlerin (ETP’ler) yönetimi altındaki varlıklar (AUM için işlem hacimleri geçen aya göre düşse bile 44 milyar dolara yaklaştı.

Devasa rakam

CryptoCompare’in Dijital Varlık Yönetimi İncelemesine göre, tüm kripto para birimi ETP’lerinde yönetilen varlıklar, bu ürünlerin ticaret hacminin %37,8 düşüşle 936 milyon dolara gerilemesine rağmen %50 artarak 43,9 milyar dolara yükseldi.

Rapor, bitcoin’in 58.000 $’ın üzerinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına rağmen, ETP hacimlerinin azaldığını ve günlük ortalama işlem hacminin 1.51 milyar $’dan 936 milyon $’a gerilediğini gösteriyor. En iyi performans gösteren bitcoin ETF’si,%64 artışla Bitwise’ın Listelenen Trust Ürünü (BITW) oldu.

BITW ayrıca, aynı dönemde %48,9 artış gösteren piyasa değerine göre en büyük 100 kripto varlığın bir sepetinin performansını izleyen piyasa değeri ağırlıklı bir endeks olan MVDA endeksinden daha iyi performans gösterdi. İşlem hacmine göre en likit borsada işlem gören ürünler,%105,5 getiri ile Grayscale’in Ethereum Classic Trust’ı (ETCG) içeriyordu.

Rapor, hacme göre ilk 15 ETP’nin Grayscale’in ETHE Trust’ı, XBT’nin ETH piyasaları ve 3iQ’nun Bitcoin Fonu’nu (QBTC) içerdiğine işaret ediyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin