Ethereum ve VeChain fiyat analizi: ETH ve VET için beklenen seviyeler
Ethereum ve VeChain fiyat analizi: ETH ve VET için beklenen seviyeler

Ethereum ve VeChain fiyat analizi: ETH ve VET için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 1420 dolardaki destek seviyesini geçtiğimiz birkaç gün içinde birçok kez test etti ve sonra güçlü bir geri çekilme kaydetti. Vechain ise geçtiğimiz haftalarda elde ettiği kazanımların büyük bir bölümünü geri aldı.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

ETH’nin 905 dolardan 1877 dolara yükselmesi için Fibonacci Retracement aracını kullandığımızda, potansiyel destek alanları olarak bazı geri çekilme seviyeleri vurgulandı. Yükselen kanalın (camgöbeği) 1700 dolarlık teknik düşüş hedefi tutturuldu ve ayılar fiyatı daha da düşürmeyi başardı.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde ETH, 1420 dolar seviyesini iki kez test etmeyi başardı, bu seviyeyi bir destek olarak zayıflattı. Bu seviyenin altına düşerse 1300 dolara doğru bir hareketin sinyalini verebilir.

OBV güçlü satış hacmi gösterirken, Awesome Osilatör de düşüş bölgesinde kaldı. Fiyatın düştüğü saatlerde ticaret hacmi de yükseldi ve bu da piyasadaki güçlü düşüş eğiliminin altını çizdi.

VeChain (VET) fiyat analizi

Yönlü Hareket Endeksi, VET’in dikdörtgen üst (camgöbeği) modelinin altına düşme eşiğinde olduğu sırada güçlü bir düşüş eğiliminin başladığını gösterdi. O zamandan beri, ADX (sarı) düşüş eğiliminde daha fazla gücün altını çizmeye devam etti. MACD de düşüş bölgesinde ve güçlü bir satış sinyali veriyor.

Fibonacci geri çekilmesinin kullanan VET bazı seviyelerde destek buldu ama 0.038 dolardaki %50 seviyesi çok fazla satış baskısı altında kaldı. Bu seviyeyi kaybetmek, VET’in 0,0345 dolar ve 0,029 dolara doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin