Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?
Bitcoin temel engelleri aştı - BTC neden 60.000 doların üzerine yükselebilir?

Bu ülke altın ve gümüşten çok kripto para birimine yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir anket, Avustralyalıların altın ve gümüşten daha fazla kripto para birimine yatırım yaptığını tespit etti.

Kripto paralar

2000’den fazla Avustralyalı yatırımcının katıldığı bir anket, kripto para biriminin altın ve gümüşten daha popüler bir yatırım olduğu sonucuna vardı. Ancak yine de kripto para birimlerinin hisse senetlerini yakalamak için daha uzun bir yolu var.

Şubat ayı boyunca BTC Markets adına yapılan anket, Avustralyalı yatırımcıların %12.6’sının Bitcoin veya diğer kripto para birimlerine sahip olduğunu, kıymetli metallere sahip olanların ise %12’1 olduğunu tespit etti.

Bununla birlikte, hisse senedi piyasası, yatırımcılar için açık ara tercih edilen bir seçenek. Yatırımcıların %63,6’sı doğrudan hisse sahibi ve %28,8’i borsa yatırım fonlarına veya yönetilen fonlara yatırım yapmaktadır.

Avustralyalı kripto yatırımcıların%83,2’si Bitcoin ve %42’si Ethereum ile Bitcoin ve Ethereum’u büyük ölçüde tercih ediyor. Ardından %28,5 ile Ripple, %18 ile Litecoin ve %12 ile Bitcoin Cash geliyor.

İlk yatırımlar

Araştırma, kripto para birimi yatırımcılarının neredeyse üçte birinin ilk yatırımlarını Mart 2020’de COVID-19’un neden olduğu piyasa çöküşünden sonra yaptığını ortaya koydu.

Son aylarda tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselen birçok kripto para birimine rağmen, Avustralyalı yatırımcıların %51’i kriptolarını yakında satma niyetinde olmadıklarını belirterek,%31’i en az üç yıllık bir süre elde tuttuktan sonra çıkmayı planlıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin