JPMorgan raporu Bitcoin için bu öneriyi yaptı
JPMorgan raporu Bitcoin için bu öneriyi yaptı

JPMorgan raporu Bitcoin için bu öneriyi yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, geleneksel varlıklardaki dalgalanmalara karşı bir koruma görevi görüyor. JPMorgan raporu, bir riskten korunma varlığı olarak Bitcoin’e %1’lik tahsisatı onayladı.

Wall Street bankacılık devi JPMorgan’daki stratejistler, Bitcoin’e yüzde bir portföy tahsisinin hisse senetleri, tahviller ve emtia gibi geleneksel varlık sınıflarındaki dalgalanmalara karşı bir koruma görevi göreceğini öne sürdü.

Bitcoin için küçük bir yüzde

Dijital varlığın değerindeki herhangi bir büyük düşüş riskini azaltmak için küçük bir yüzde dağılımı önerildi. Bitcoin, 21 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.000 dolardan bu yana %20 düştü, ancak bu yılın başından bu yana %60 arttı.

Bloomberg’e göre, JPM stratejistleri Joyce Chang ve Amy Ho müşterilere bir notta şunları söyledi:

“Çok varlıklı bir portföyde, yatırımcılar, portföyün genel riske göre ayarlanmış getirilerinde herhangi bir verimlilik kazancı elde etmek için kripto para birimlerine potföylerinin %1’i kadar bir yatırım yapabilirler.”

JPMorgan analistleri, kripto varlıklarının yatırım aracı olarak görülmesi ve USD veya JPY gibi para birimlerini finanse etmemesi gerektiğini ekledi. Yorumlar, bu ayın başlarında yatırım bankasındaki diğer stratejistler tarafından yapılan ve “kripto varlıklarının hisse senetlerindeki büyük düşüşler için en zayıf koruma olarak sıralanmaya devam ettiğini” iddia eden analistlerle çelişiyor gibi görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin