Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM yükselecek mi? AAVE için izlenecek kritik seviyeler ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens cephesinde 0.425 dolar civarındaki eski talep alanı, artık arz alanına çevrildi. Aave ise 344 dolarlık destek seviyesine doğru ilerliyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

0.422 ile 0.435 dolar arasındaki bölge, bir talep bölgesi olarak hareket ediyordu ancak son birkaç saat içinde arz bölgesi haline geldi. En son işlem seansı, bu yazının yazıldığı sırada henüz sona ermedi, ancak RSI nötr 50’nin altına düştü ve 0.4 dolarlık bir sonraki seviyenin de kısa süre içinde ayılara bırakılabileceği görülüyor.

XLM, 0.36 dolarda bir miktar alım baskısı bulmayı bekleyebilir, ancak XLM’nin bu seviyeyi tutup tutmayacağı belirsiz. Kısa vadeli eğilim düşüş yönlü ve tedarik bölgesini doğrulamak için yapılan yeniden test, XLM’yi 0,36 doların altına düşürebilecek bir gerileme eğilimini gösteriyor.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, 0,38 ve 0,36 dolar izlenmeli ve her iki seviyenin de savunulması, boğaların yeniden kontrolü eline aldığının bir işareti olabilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave tarafında kısa vadeli satış baskısı hakim. OBV, satış hacminin, bir dizi düşük zirve yaptığı için satın alma hacminden daha ağır bastığını gösterdi. Boğalar, son birkaç gün içinde bir toparlanma girişiminde bulundular, ancak psikolojik 400 dolarda dirençle karşılaştılar ve fiyat düşmeye zorlandı.

Awesome Osilatör sıfır çizgisinin altında. AAVE boğaları düşen fiyatları 344 dolarda durduramazsa, muhtemelen 292 dolar seviyesini yeniden test edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin