Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

Ethereum tekrar 1.600 doların üzerinde! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı bir kez daha 1.600 dolara yükseldi. Ancak 1.650 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya çalışırken güçlü bir dirençle karşı karşıya kaldı ve dalgalı aktivite her iki yönde de net hareketi kısıtladığından fiyat 1.600 dolar fiyat seviyesinde durdu.

Bu nedenle, Ethereum fiyatı, bölgenin ötesinde çok az hareketle veya hiç hareket olmadan konsolide oluyor.

Kripto para piyasası bir yükseliş hareketi kaydeden varlıklar ile kayıplar kaydeden varlıklar arasında bölündüğü için karışık bir duyarlılık gözlemliyor. Bu, sırasıyla yüzde 3,3 artış ve 1,16 düşüş kaydeden en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum’da gözlemlenebiliyor.

Cardano gibi yalnızca birkaç para birimi, yüzde 10’luk bir artış kaydedebildi.

Teknik göstergeler arasında MACD, yeşil histogramda gösterildiği gibi yükseliş gösteriyor. Gösterge, fiyat 1.650 dolara ulaşırken artan bir yükseliş ivmesi gösteriyor.

Her iki EMA da yukarı doğru eğimli ve mevcut fiyat seviyesinde güçlü bir yükseliş varlığını gösteriyor. 12-EMA, son mumlarda büyüyor gibi görünen 26-EMA’dan bir ayrımı koruyor. Bu, 1.650 doların yukarı doğru yükselişine işaret ediyor.

RSI tarafsız ve 50’nin hemen altında işlem görüyor. Gösterge şu anda yatay olarak hareket ediyor ve spekülasyon yükseldikçe her iki tarafa doğru düşük momentum olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, göstergenin nötr konumu, her iki yönde de keskin bir ralli başlatmak için yer olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda geniş ancak fiyat göstergenin orta çizgisi etrafında dalgalandıkça keskin bir yakınsama gösteriyor. Keskin yakınsama, kısa vadede düşük fiyat oynaklığını gösterirken, aynı zamanda her iki tarafta da net piyasa hakimiyetinin olmadığını gösteriyor. RSI ile benzer şekilde, Bollinger Bantları, yatırımcıların Ethereum fiyat hareketinin yön almasını beklerken spekülasyon yaptığını öne sürüyor.

Genel olarak, 4 saatlik teknik analiz şu anda nötr ve hafif bir düşüş eğilimi gösteriyor, zira 16 gösterge eşit bir şekilde alış ve satış pozisyonlarına bölünüyor. Bu arada, on gösterge her iki taraf için de destek olduğunu düşündüren herhangi bir sinyal vermiyor.

24 saatlik teknik analiz, hafif bir fark olduğunu gösteriyor; on gösterge, düşüş eğilimini gösteren sekiz göstergeye karşı yükselen bir fiyat hareketi olduğunu gösteriyor. Bu arada sekiz gösterge tarafsız kalıyor. Genel olarak, tekniklerin büyük bir yüzdesi sınırda kaldığı için gösterge hafif bir yükseliş eğilimiyle nötr kalıyor.

Yatırımcılar, fiyat düşüş eğilimi göstermeden önce Ethereum fiyatının mevcut seviyede yatay hareket gözlemlemesini bekleyebilir. ETH’nin 1.500 dolar seviyesine düşmesi ve aşağı doğru hareketin 1.250 dolara düşüşle sonuçlanması beklenebilir. Fiyatın 2.000 dolara tekrar meydan okuyabilmesi için fiyat hareketinin ivme kazanması gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin