Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?
Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?

Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, altcoinlerin performansı üzerinde ezici bir etkiye sahipken, söz konusu etki hiçbir şekilde tek tip veya tutarlı değil. Bu tutarsızlık Tron ve Crypto.com Coin gibi altcoinlerin son 7 gün içindeki fiyat hareketleri ile kanıtlandı.

Tron (TRX) fiyat analizi

CoinMarketCap sıralamasında 25. sırada yer alan kripto para birimi Tron, son 3-4 aydır oldukça istikrarlı, yatay hareketlere tanık oldu. Bununla birlikte, Şubat 2021, en son Haziran 2019’da görülen seviyelerde TRX dalgalanması gördü.

Çoğu altcoin gibi, Tron da Bitcoin’in değer kaybetmesinin ardından aşağı yöneldi ve TRX 5 günde %26 düştü. Ancak bu yazı yazılırken, kripto grafiklerde yeşil bir mum kaydetti, bu da kurtarma çabalarının sürdüğünün bir işareti.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok üzerinde olduğundan ve Chaikin Para Akışı güçlü sermaye girişlerinin bir işareti olarak 0.10’da sabit kaldığından, Tron’un göstergeleri daha kararsız bir tablo sundu.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

Crypto.com Chain’in yerel tokeni olan Crypto.com Coin (CRO), değerinin son 7 gün içinde önemli ölçüde dalgalandığını gördü. CRO, 4 günlük bir süre içinde %165 oranında kayda değer bir artış yaşarken, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in değeri, grafiklerde 50.000 dolar işaretinin altına düştüğü için düzeltmeler hızla geldi.

Yazım sırasında, CRO en son Eylül 2020’de görülen seviyelerde işlem görüyor.

Yukarıda bahsedilen artışın ölçeği o kadar büyüktü ki, CRO’nun göstergeleri yükseliş sinyallerini yakmaya devam etti. MACD çizgisi Sinyal çizgisinin üzerinde gezinirken, Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı alım bölgesini süpürüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin