Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Coinbase, halka açılış öncesinde bitcoin yatırımını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirket Nasdaq’daki hisselerini COIN kısaltması ile listeleyecek. Amerika Birleşik Devletleri kripto borsasının lideri Coinbase, Perşembe günkü bir blog gönderisinde Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini 2012 gibi erken bir tarihte bilançosuna eklediğini açıkladı.

Coinbase kurumsal satış, ticaret, saklama ve ana aracılık müdürü Brett Tejpaul şunları söyledi:

Kuruluşumuzdan bu yana, Coinbase, bilançomuzda bitcoin ve diğer kripto varlıklarını tuttu ve kripto ekonomisinin uzun vadeli potansiyeline güçlü bir şekilde inandığımız için kripto varlıklarına yatırım yapmayı planlıyoruz.

Bununla birlikte, borsanın kriptoya yaptığı yatırımın miktarı açıklanmadı.

Coinbase ‘den çok beklenen genel liste

İlklerden olan kripto borsalarının erken kripto yatırımları yaptığı söylense de, Coinbase bunu ilk kez kabul etti. Bu kabul, Coinbase’in Nasdaq üzerindeki hisse senetlerinin kamuya açıklanmasından önce geldi ve borsa bugün onayladı.

Şirketin bilançolarına Bitcoin ekleme eğilimi, halihazırda 1.145 milyar dolar değerinde Bitcoin satın alan ve dijital para birimine bir milyar dolarlık daha yatırım yapmaya karar veren MicroStrategy ile başladı. Bununla birlikte, kripto pazarı, Tesla’nın bu ayın başlarında yaptığı 1.5 milyar dolarlık Bitcoin yatırımı ile güçlendi.

Coinbase’in her iki şirket için de büyük yatırım anlaşması yaptığı bildirildi.

Son zamanlarda, Jack Dorsey liderliğindeki Square, 170 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı, ancak Coinbase’in anlaşmaya katılımı bilinmiyor.

Tejpaul, “Coinbase, dünyanın en büyük kurumlarından bazıları için verimli bir şekilde dokuz ve on rakamlı işlem gerçekleştirdi” dedi. The Block’a göre Coinbase, en az beş Fortune 500 şirketinin Bitcoin alımını kolaylaştırdı.

Tejpaul sözlerine şöyle devam etti:

Müşterilerimiz, güvenlik, gelişmiş uygulama platformu, 24/7/365 şeffaf hizmet ve yasal uyumluluğa odaklanma konusundaki geçmiş performansımız için bizi seçti. Yalnızca ajans bazında çalışmak, piyasadaki en iyi fiyatları bulmaya çalışırken bizi müşterilerimizin çıkarlarına uygun hale getiriyor.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin