Ünlü yazar Kiyosaki ne zaman Bitcoin alacağını açıkladı!

Ünlü yazar Kiyosaki, ne zaman Bitcoin alacağını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin çökerken satın almak istiyor. Düşüşü fırsat olarak gören ünlü yazar uygun yerden alım yapmayı bekliyor. Ancak henüz alım yapmayan yazar, gelmesi zor bir seviyeyi bekliyor.

Robert Kiyosaki, en çok satanlar arasında yer alan “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı olarak ün saldı. Fakat yazar sadece yazarlık kısmıyla tanınmıyor. Robert, kripto varlıklarına duyduğu ilgiyle de gündem yer alıyor. Dijital varlıkları geleceğin parası olarak gören yazar daha önceden alımlarını gerçekleştirmişti. Yeniden alım için ise dip seviyeleri kovalıyor.

Ünlü yazar, kripto para biriminin fiyatı 20 bin doları test ederse daha fazla Bitcoin alacağını söylüyor. Bitcoin fiyatının düşmesinin “harika bir haber” olduğunu belirtti ve “Daha zengin olma zamanının geldiğini” de sözlerine ekledi. Pek çok yatırımı gibi Robert’de zengin olmanın yolu kripto dünyasından geçtiğine inanıyor.

Robert Kiyosaki, Bitcoin’in 20K  olmasını istiyor

Rich Dad Poor Dad’ın yazarı Robert Kiyosaki, 23 Ocak Pazar günü Bitcoin fiyatı ve ne zaman daha fazla BTC alacağı hakkında tweet attı. Piyasayı yakından takip eden yazar, ilk girişi 2020 senesinden daha öncelerine dayanıyor. 

Zengin Baba Yoksul Baba, Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihli bir kitaptır. Altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde yer almaktadır. Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109’dan fazla ülkede 51’den fazla dilde satıldı. Kitap alanında ün yapan yazar şimdi dijital dünyanın içinde yer almak istiyor. Attığı tweet’te ise şunları söyledi: 

“Bitcoin fiyatı çöküyor. Bu harika haber. BTC’yi 6 bin dolar ve 9 bin dolardan aldım. Bitcoin, 20 bin doları test ederse daha fazla satın alacağım. Daha zengin olma zamanı geliyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin