Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

8 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, Bitcoin Cash’i geçerek piyasanın en büyük beş kripto para biriminden biri haline geldi. LTC şu an 80 dolardaki dirence yakın işlem görüyor. En eski kripto para birimlerinden biri konumunda bulunan Litecoin zamanla büyük ilgi topladı ve tıpkı Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi güvenilirlik kazandı.

Litecoin cephesinde en son neler yaşandı?

LTC fiyatındaki mevcut güçlenmeyle birlikte, fiyat eğiliminin üst fiyat aralığına çarptığı görülüyor. Bununla birlikte para birimi bir önceki çeyreğin son ayından bu yana ivme kazanıyor ve üç ayın en düşük seviyesi olan 41 dolardan yıllık zirvesi 94 dolara kadar %129 güçlendi.

Bitcoin Cash’i de geçen Litecoin, ağ oluşturucuların olumlu tepkisine karşı güçlü bir eğilim gösteriyor ve bu da önceki ay 94 dolara erişilmesindeki önemli bir tetikleyiciydi. En güvenilir kriptolardan biri olan LTC’nin piyasa değeri de bu aşamada yükselişini sürdürdü.

8 Aralık Litecoin fiyat grafiği
8 Aralık Litecoin fiyat grafiği

Ne bekleniyor?

Bugün Litecoin fiyatı yılın en yüksek seviyesi olan 94 dolardan düşüş eğilimi gösterdikten sonra 80 dolardan işlem gördü. Bununla birlikte piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan BTC’nin aralıklı düşüşlerle 19.000 doların üzerinde işlem görmesi nedeniyle piyasa da sık sık çalkalanıyor.

63-65 dolar aralığında salınan LTC haftalık desteklere geriledikten sonra 80 dolardan işlem görmek için güç toplamış olabilir. Mevcut fiyatı, üst BB’ye doğru sert bir eğilime yol açtı ve kripto para, kümülatif grafikteki kesin olumlu duyarlılık nedeniyle MA50 ve MA200’den aldığı desteği koruyor.

MACD grafiği, fiyat gün içi düşüşler ve ani artışlar gösterdiği için hafif bir düşüş eğilimi gösteriyor. RSI aşırı alım bölgesinden hafif düşüşün ardından 53,06’da yatıyor.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin