29 Ekim Bitcoin, Ethereum, Ripple ve BitTorrent analizi
29 Ekim Bitcoin, Ethereum, Ripple ve BitTorrent analizi

29 Ekim Bitcoin, Ethereum, Ripple, ve BitTorrent analizi: Destek ve direnç seviyeleri, bir sonraki yönler ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları için nispeten durağan bir günü geride bırakırken dikkat çeken kripto para birimleriyle ilgili analizleri bir araya getirdik. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve BitTorrent için beklenen destek ve direnç seviyeleri, bir sonraki yönler ve daha fazlasını ilerleyen satırlarda bulabilirsiniz.

Bitcoin

7.350 dolardan 10.348 dolara yükselişle birlikte Bitcoin etrafındaki ilgi geri döndü ve düşüş sezonunu geride bıraktık. Fiyat 9.100 dolarda bir düzeltme yaptı ve grafiklerde yükseliş eğilimi gösteren bu aralıkta ve 0.38 Fibonacci seviyelerinde destek oluşturma girişimlerini de görebiliriz. Sağlıklı bir düzeltme, 0.618 Fibonacci seviyesini 8500 dolar seviyesine geri getirecek ve bir sonraki seviye 10.200 dolar olacak.

Ethereum

Amerikan dolarına karşı ETH fiyatı, 190 dolar seviyesinde bir direnç yarattı. Bu seviye aşılırsa bir sonraki direnç seviyesi 220 dolarda oluşabilir. Destek seviyesi ise 175 dolar civarında.

Bitcoin’e karşı ise ETH fiyatı destek seviyesinin yakınlarında işlem görüyor. 0,019 BTC için aslında “iki yıllık destek seviyesi” dersek yanılmış olmayız. Bu seviyedeki direnç ise 0,022 BTC dolaylarında.

Ripple

Amerikan dolarına karşı XRP fiyatı, 30 sent dolaylarında uzun süredir bir trend arayışındaydı ancak bunu kaybetti. Oynaklık geri döndü. Trend çizgisi, 31 sentlik direnç seviyesi. Destek henüz tam olarak test edilemedi. 26 sentlik düzeltmeyi ise iki kez test etti.

BTC’ye karşı destek, 3200 SAT ve 50 MA dolaylarında güçlü duruyor. Direnç seviyesi ise 200 MA çevresinde, 3800 AT’de. Bitcoin’in sert yükselişi Ripple’ı da etkilemiş olsa da daha önce yaptığı gibi düşük seviyelere inmedi.

BitTorrent

Amerikan dolarına karşı BitTorrent fiyatı 0,00046 dolarlık direnç seviyesini kırdı ve burada bir destek seviyesi yarattı. Direnç şu an 0,00052 dolarda. Dibi görmüş olmamız hayli olası.

BTC’ye karşı fiyat ağustos ayından beri hayli sabit. Destek seviyesi 7 SAT’de, direnç ise 4 SAT’de. Oynaklık düştü ve RSI da dengelendi. Fiyatın stabil olduğu şu günlerde bu seviyelerin üstüne çıkılması sürpriz olmayacaktır.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin