featured

1Inch yatırımcıları dikkat! Aralık ayında kilitler açılıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan bir borsa toplayıcı olarak faaliyet gösteren 1Inch, yakın zamanda büyük bir kilit açma işlemi gerçekleştiriyor. Bugün 111 milyon dolar değerinde olan tokenlerin hak kazanma programından serbest bırakılmasıyla sonuçlanacak. Raporlara göre, bu yılın son gününde yaklaşık 222.187.500 1INCH token (111.426 milyon $ değerinde) serbest kalacak. Toplam 1INCH token sayısının 888.750.000’i (%59.25) kilitli kalacak.

Aralık 2020’de DEX toplayıcı, kendi yerel kripto para birimini başarıyla piyasaya sürdü. O sırada tüm arzın yalnızca %6’sı kullanıma sunulurken, kalan tokenler dört yıl sürecek ve Aralık 2024’te sona erecek olan bir hak ediş planına kilitlendi.

1Inch kilidi açıldığıda fiyatta düşüş gelecek

Diğer DeFi projelerinde olduğu gibi, tokenler ilk olarak çekirdek ekip, yatırımcılar, danışmanlar ve topluluk üyeleri dahil olmak üzere çeşitli varlıklar arasında dağıtıldı. Verilere göre, bu tokenlerin 450 milyonu topluluk teşvikleri için tahsis edilirken, protokolün büyüme fonu için 217.5 milyon token tahsis edildi.

1INCH tokeninin en son kilidi Haziran ayında gerçekleşti. Kripto paranın spot fiyatı bu süre boyunca %25 düşerek 0,81 dolardan 0,60 dolara indi. Kripto para birimlerindeki yaygın ayı piyasası sonucunda token fiyatı bu yıl %80’den fazla düştü.

Piyasaya yeni çıkacak olan kilitli 1Inch haberiyle beraber düşüş gelmeye başladı. Fiyat şu anda 0,50 centin altında seyrediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin