featured

Shiba Inu cephesinde umut verici gelişmeler: Yeni ShibaSwap sürümü ve balina transferleri yükselişi tetikleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İkinci büyük meme coin Shiba Inu, balina faaliyetlerindeki son artış ve Shytoshi Kusama tarafından güncelleme duyuruları ile gündeme geldi. Yeni gelişmelerin ardından köpek temalı meme parası, kripto piyasasındaki düşüşün ortasında yüzde 1,5’in üzerinde bir artış yaşamasının ardından yeniden bir düzeltmeye gitti.

Son 24 saat içinde 0.00002483 dolar bölgesi ile 0.00002334 arasında dalgalı bir seyir izleyen meme parası işlem hacminde yüzde 35’lik bir artış yaşadı. Aynı zamanda piyasa değeri de yüzde 4.15 artan varlığın balina faaliyetleri son 24 saate yüzde 200’ün üzerinde arttı.

Shiba Inu balina işlemlerindeki artış iyimserliği yükseltiyor

Son 24 saat için balina faaliyetlerinde 98 milyon değerinde yüzde 268’lik bir artış görülen Shiba Inu, önemli işlem hareketlerinin odağındaydı. Zincir içi analiz firması IntoTheBlock verilerine göre büyük işlemlerde hacim 4,17 trilyon SHIB’e yükseldi. Balina hareketlerindeki bu yükseliş, SHIB fiyatının yükselişinin ardından geldi. Ağ işlemlerindeki artış piyasadaki düşüşe rağmen varlık hakkında iyimser bir tablo çiziyor ve fiyat artışının yükseleceğine dair spekülasyonları tetikliyor.

Ek olarak balina birikimleri sürmeye devam ediyor. Zincir üstü analiz firması Coinglass verilerine göre 1,27 milyon dolar değerinde SHIB biriktirdiği ortaya çıktı. Transferlerin ardından gelen birikimin değeri 53 milyar SHIB oldu ve birikim haberi iyimserliği artırdı.

Shytoshi Kusama’nın ShibaSwap duyurusu

Lucie isimli sosyal medya hesabında paylaşılan ShibaSwap güncellemesi duyurusunda platformun yeni versiyonu hakkında olumlu geribildirimde bulundu. ShibaSwap 2.0 versiyonunun geliştirildiği ve yakında piyasaya sürüleceğini açıklayan tweete göre platformun yeni versiyonu sayesinde merkez yenilikçi ve dinamik bir pazar yeri olacak. Ayrıca DEX’in Shibarium geçişiyle uyumlu hâle geleceği dile getirildi. Böylece SHIB paraları BONE ve yakında piyasaya çıkması beklenen TREAT ve SHI stablecoini yeni versiyon üzerinde DEX’te satın alınabilecek.

Katman-3 ağı ve Binance listeleme duyurusu

Shiba Inu ekosistemini güçlendiren bir gelişme olan ShibaSwap gelişmesinin ardından katman-3 çözümü oluşturmak için 12 milyon dolar toplandığı açıkladı. Lucie paylaşımlarına göre gizlilik ve güvenliği ön plana çıkaracak olan katman-3 ağı, Shiba Inu ekosistemi için güçlü bir altyapının sinyallerini veriyor. Layer-3 katmanında birlikte çalışacak olan Shiba Inu tokenleri Binance tarafından yeni listeme duyuruları ile desteklendi. Binance SHIB/JYP çiftini listeye ekleyerek Japon kullanıcılar için yeni bir alternatif sunarak varlığın kullanım alanını daha fazla genişletti.

Shiba Inu

Kısa bir süre içinde birçok yeni gelişme ile konumunu güçlendirmeyi hedefleyen Shiba Inu, meme coin sektöründe düşen piyasa şartlarına karşın piyasa değerini korumayı başardı ve bu gelişmelerin 2025 Shiba tahminini etkilemesi bekleniyor. Son olarak meme coin bu yazının yazıldığı sırada 0.00002242 dolardan işlem görüyor.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin