featured

2024’ün ikinci çeyreğinde uzun vadeli yatırım için takip edilmesi gereken 4 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası için 2024’ün ilk çeyreği ETF onayları ve Bitcoin halving gibi önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu sırada kripto paraların benimsenmesi yükseldi ve kripto ekosistemi genişleyerek geleneksel piyasaların yanında alternatif bir yatırım aracı hâline geldi. Piyasadaki genişlemeyle birlikte yatırımcılar portföylerini zenginleştirecek uzun vadeli kripto paralara yönelmeye başladı. Özellikle kısa süreli piyasa dalgalanmalarından kaçınmak isteyen yatırımcı için Ethereum, XRP ve Solana ile birlikte uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip kripto para bulunuyor.

Cardano (ADA)

2024’ün ilk çeyreğinde 0,60 dolardan 0,77 dolara çıkan ADA coin, son 1 aydır piyasa hissiyatına bağlı olarak yüzde 17’lik bir kayıp yaşadı. 0,62 dolar seviyesinden 0,51 dolara gerileyen altcoin, sürdürülebilir ölçeklendirme projeleri ile uzun vadeli bir yatırım tercihi oluyor. Özellikle zincir içi ağ üzerindeki akademik çalışmaları ile gelişmiş teknolojileri barındıran Cardano, piyasa hissiyatına bağlı olarak yıllık bazda en az yüzde 30 ile 50 arasında yükselme potansiyeli taşıyor.

Chainlink (LINK)

Son 1 yılda yüzde 114 yükseliş sergileyen altcoin, 2024’ün ilk çeyreğinde 15 dolardan 21,8 dolara yükseldi. Son iki yılın en yüksek seviyesine ulaşan LINK coin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 71 daha düşük olmasına rağmen hızlı büyüme potansiyeli taşıyor. Bununla birlikte 13 dolarlık destek bölgesinden toparlanma sinyali veren altcoinin, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 40’ilk bir artışla yeniden 20 dolar bölgesinde işlem görmesi bekleniyor.

kripto para

99Bitcoins (99BTC)

Kripto para ekosistemi hakkında eğitici içerikler hazırlayan 99Bitcoin platformunun yerel tokeni olan 99Bitcoins, ön satış aşamasında kullanıcılara öğrenirken token kazanma şansı veriyor. Ön satış projesi, L2E prensibi ile geliştirilen projede, kripto kurslarından yatırım stratejilerine kadar birçok alanda çeşitli kaynaklar bulunuyor. Move to Earn modelinin gelişmiş versiyonu olan 99Bitcoins projesi, token ödülleri ile daha fazla kullanıcıyı çekip topluluk gücünü arttırmayı hedefliyor. Geçekçi büyüme hedeflerine sahip olan 99BTC fiyatı 0,00101 dolar.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

Litecoin (LTC)

Hem kısa hem de uzun vadeli yükseliş potansiyeli taşıyan altcoinlerden biri olan Litecoin, hızlı işlem süresi ile yenilikçi teknolojilere daha açık bir altyapıya sahiptir. 2024’ün ilk çeyreğinde 60 dolarda 110 dolara ulaşarak önemli bir büyüme sergileyen altcoin bu yazının yazıldığı sırada 84 dolardan işlem görüyor. Teknik açıdan bakıldığında bir düzeltme sürecinin sonunda yer alan altcoin, tahminlere göre nötr bir bölgede yer almasına rağmen satın alma baskısı altında yüksek büyüme potansiyeli taşıyor.

Sonuç olarak ele alınan kripto para birimleri ölçeklendirmeye yönelik çözümleriyle uzun vadede iyi bir yatırım tercihi olarak değerlendirilebilir. Ancak yatırımcıların kripto piyasasının değişken şartlarını göz önünde bulundurarak kendi seçimlerini yapması önerilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin