featured

Ali Martinez’den 2 güçlü altcoin tahmini: Bu altcoin yüzde 75 yükselecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para analisti, Bitcoin halvinge saatler kala Bitcoin ve yükseliş potansiyeli taşıyan iki altcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Öncelikle her dört yılda bir gerçekleşen Bitcoin halving öncesi görülen yükseliş coşkusunun bu yılki mevcut döngüde görülmediğini açıkladı. Ardından ADA ve UNI atcoinlerine ait fiyat tahminlerine değinen Ali Martinez, her iki altcoin için de iyimser görüşler paylaştı.

Uniswap (UNI) yeni bir ralliye hazırlanıyor!

SEC davası ile büyük bir darbe alan UNI fiyatı, yaklaşık yüzde 30’un üzerinde bir düşüş gösterdi. Günlük fiyatına bakıldığında UNI, piyasadaki iyimserlik etkisi ile yüzde 7,28 yükselerek 7,56 dolara ulaştı. Bununla birlikte teknik göstergeler ve altcoini saran yasal süreç, varlığın satın alma bölgesine yaklaştığını gösteriyor.

altcoin
Kaynak: Ali Martinez X

MACD göstergeleri yükseliş bölgesinde kalırken Göreceli Güç Endeksi (RSI), nötr bölgede yer alıyor. Yatırımcı için alım fırsatı sunan UNI için analist grafikte düşüşten sonra yükseliş eğiliminin ortaya çıktığını açıklayarak altcoin için 1-4 günlük bir ralli beklediğini ifade etti. Martinez fiyat tahmininde varlığın 10 dolara ulaşabileceğini ifade etti.

Cardano (ADA) altcoini dipten alım fırsatı

Son 1 haftadır yüzde 16’lik düşüş yaşayan ADA, son 1 günde yüzde 6 yükselerek 0,47 dolara yükseldi.  2020 halving etkinliğinden bu yana güçlü bir artış sergileyen ADA coin, için analist oldukça iyimser tahminlerde bulundu. Varlığın mevcut fiyat grafiğinde yükseliş momentumu yakalayan analist, başta MVRV oranına değinerek tarihsel verilere göre bir eşleşme yakaladı. Analiste göre en son MVRV oranı eksi yüzde 22’nin altına düştüğünde ADA fiyatı yüzde 75’lik bir fiyat artışıyla ralli yapmıştı.

MVRV değerinin negatif bölgede olması varlığın gerçek değerin altında işlem gördüğünün en önemli işareti sayılır. Varlık için güçlü bir toparlanmanın işareti sayılan bu eşleşme, RSI değeri ile de destekleniyor. Altcoinin mevcut Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeri 32 seviyesinde ve bu değer aşırı satışı işaret ediyor. Aşırı alım bölgesinde yatırımcı için dipten alım için bir fırsat olarak değerlendirilen seviye artan ilgiyle birlikte ani bir fiyat artışını tetikleyebilir.

Sonuç olarak

Piyasa şartlarına ve makro etkenlere göre yakından izlenmesi gereken ADA ve UNI altcoinleri dışında yapay zeka tokenleri de 2024 sonuna kadar ilgi görecek varlıklardan oluyor. Bunlardan biri olan eTukTuk token, çevreci yaklaşımı ile ulaşım sorunlarına çözüm getiriyor. Ayrıca proje bir oyna kazan oyunu olarak stake etme yöntemleri ile pasif ve aktif gelir kazanma şansı veriyor.

eTukTuk’u ziyaret edin

AI token güncel verilere göre 0,03 dolardan işlem görüyor ve 3,105,243.21 dolarlık birikim toplayarak uzun vadeli 100x potansiyelli kripto paralardan biri olarak değerlendiriyor.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin