yahoo japan
Yahoo Japonya destekli kripto para borsası Mayıs'ta faaliyete geçebilir

Yahoo Japonya destekli kripto para borsası Mayıs’ta faaliyete geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cointelegraph tarafından bildirilen habere göre Japon kripto para borsası Taotao (eski adıyla BitARG) Mayıs ayında sınırlı bir kripto para ticareti yapmaya başlayacak.

Yüzde 40’ı Yahoo Japonya’nın bir yan kuruluşuna ait olan Taotao, başlangıçta Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile işlemlere başlayacak olup sonrasında: Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ripple (XRP) ile üç ek kripto para biriminde temin edilebilen marj pozisyonlarıyla ticaret yapacak.

Kullanıcı adayları şu an bir hesap açabilir ve bir promosyon programına katılabiliyorlar.

Planlamada ilk olarak Mart 2018’de Yahoo! Japonya, bağlı ortaklığı YJFX aracılığıyla borsada büyük bir pay alacağı açıklandı.

Haber kaynakları satın alımın şirkete yaklaşık 2 milyar yene (19 milyon dolar) mal olduğunu ileri sürdü.

Yahoo kripto para dünyasına giriyor

Bu hareket, İnternet devinin ilk kez kripto para dünyasına girmesine işaret ettiği için bir önem teşkil ediyor. Ayrıca Taotao, Japon pazarında piyasaya sürülmesi için yasal onay aldı.

Bilindiği gibi Japonya’da yaşanan birkaç kripto para borsası sonrasında ülkede kripto borsası kurmak isteyenlere yönelik daha sıkı önlemler alınmaya başlandı.

Nisan 2017’de bir lisans programı açıklandı. Ancak saldırılar ve hırsızlıkların önüne geçilemedi. Ocak 2018’de yarım milyar doları aşan tokenleri içeren en büyük saldırının kurbanı olan Coincheck, bir el değiştirme sonrasında piyasaya geri dönmeyi başardı.

Bu ayın başlarında da özellikle kripto para marj ticareti ile ilgili yeni düzenlemeler onaylandı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin