Tehlike altında olabilirsiniz, bu önlemleri alın! Google’dan önemli kripto uyarısı
Tehlike altında olabilirsiniz, bu önlemleri alın! Google’dan önemli kripto uyarısı

Google’dan kripto para birimlerine tam destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, internet üzerinden günde 3,5 milyar ve yılda 1.2 trilyondan fazla arama hacmine sahip. İnternet devi, şimdi ekosistemine daha fazla kripto para elementi getiriyor.

Google’da kripto para arama

Google, kullanıcılar belirli bir kripto para aradıklarında, kategoride daha fazla kripto ortaya çıkarmanın yeni bir yolunda çalışıyor gibi görünüyor. Aşağıdaki ekrandan “XRP” araması, arama teriminin tam altında ve en çok okunan haberlerin üzerinde tam bir kripto görüntüleme çubuğu beliriyor. Çubuktaki her grafik, Ripple, Bitcoin, Litecoin, IOTA, Cardano, Stellar, Dogecoin ve Ethereum dahil olmak üzere XRP için ilgili bir arama terimi görüntülüyor.

Yeni arayüz test aşamasında. XRP, Bitcoin, Ethereum veya önde gelen kripto para birimleri için geçerli aramalar standart bir sayfa olarak gözükmüyor.

Google para birimi dönüştürme aracı

Google, dört kripto para birimini para birimi dönüştürme aracına zaten eklemişti. Çeşitli fiat para birimlerinin yanı sıra Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether ve Litecoin destekleniyor.

Google klavye aracı

Başka bir yeni kripto aracı olarak Google, son zamanlarda iOS klavyesinde ikonik Bitcoin sembolünü etkinleştirdi.

Google BigQuery ve Blockchain

Google ayrıca, verileri kamuya açık hale getirmek amacıyla Bitcoin ve Ethereum gibi büyük Blockchain’leri taramak için büyük verileri ve arama algoritmalarını birleştiriyor.

The Block tarafından yayınlanan bir rapora göre, Google Cloud’un üst düzey bir geliştiricisi olan Allen Day, şu anda Blockchain ETL (özü, dönüştürme, yükleme) adlı bir proje üzerinde çalışıyor. Blockchain ETL tüm Blockchain’lerin aranmasına olanak tanıyacak. Day’ın ekibi Bitcoin ve Ethereum’a ek olarak, Google’ın BigQuery’ine Litecoin, Zcash, Dash, Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Dogecoin gibi kriptolar da ekliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin