XRP fiyatı kritik desteğinde; Kırılım Ripple tokeninde kayıpları hızlandırabilir
XRP fiyatı kritik desteğinde; Kırılım Ripple tokeninde kayıpları hızlandırabilir

XRP fiyatı kritik desteğinde; Kırılım Ripple tokeninde kayıpları hızlandırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple boğaları bir türlü harekete geçmezken XRP fiyatı daha düşük seviyelere düşmeye devam ediyor. Sınır ötesi havale tokeni, kritik bir savunma hattının altına düşerse artık keskin bir düşüş riski daha belirgin hale gelebilir.

XRP fiyatı aşağı yönlü eğilim riskinde

Ripple tokeni konsolide olmaya devam ederken XRP fiyatı günlük grafikte simetrik bir üçgen oluşturdu. Hakim grafik deseni tahminleri karıştırsa da, token 0,38 dolara doğru %48’lik bir düşüş riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Ripple fiyatı, önemli bir destek görevi gören 0,72 ABD doları ile ana teknik modelin alt sınırının altına düşerse, grafik modeli tarafından verilen yukarıda belirtilen düşüş hedefi yakın olabilir.

Ripple fiyatı için 0,72 doların altında bir kırılmanın ardından ilk savunma hattı 0,68 dolara denk gelen %78,6 Fibonacci düzeltme seviyesinde, ardından 28 Temmuz dip seviyesi 0,63 dolardan orta vadeli destek trend çizgisine denk geliyor.

Satış baskısı artmaya devam ederse, Ripple tokeni fiyatı 26 Haziran dip seviyesi 0,58 dolardan, ardından 23 Haziran dip noktası 0,52 dolara düşebilir. Ripple tokeni ayılar karamsar hedefe ulaşmaya çalışmadan önce %127,2 Fibonacci düzeltme seviyesinde 0,48 dolarda bir destek bulabilir.

XRPUSDT

Bununla birlikte, boğalar düşük performans dönemini tersine çevirmeyi başarırsa, XRP, %61.8 Fibonacci düzeltme seviyesinde 0.75$’da kısa vadeli dirençle karşılaşacak. Ek alımlar, 21 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) 0,78 dolardan, ardından 50 günlük SMA’da 0,83 dolardan ortaya çıkabilir.

Daha büyük beklentiler, simetrik üçgen modelinin üst sınırını 0,90 dolardan hedefleyecektir. Yatırımcılar, mevcut grafik modelinin üst trend çizgisinin üzerinde bir kırılmanın, XRP fiyatı için %48’lik bir tırmanışa yol açabileceğini unutmamalı. Satın alma baskısı artmaya devam ederse, XRP/USDT’nin, 100 günlük SMA ve 200 günlük SMA’nın kesiştiği 0,96 $ seviyesinde dirençle karşılaşması muhtemel.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin